Bütçenizi 50TL yükseltip daha güncel bir anakart almanızda fayda var.
Yükseltemem derseniz mecburen A320 alacaksınız fakat önermem.Gigabyte Gıgabyte Amd B450m S2h V2 B450 Ddr4 M2 3600mhz D-sub , Dvı-d ,hdmı Glan Amd Am4 - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte Gıgabyte Amd B450m S2h V2 B450 Ddr4 M2 3600mhz D-sub , Dvı-d ,hdmı Glan Amd Am4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
(Attığım anakartlar 3. nesil Ryzen işlemcileri doğrudan destekliyor.)
Bütçenizi 50TL yükseltip daha güncel bir anakart almanızda fayda var.
Yükseltemem derseniz mecburen A320 alacaksınız fakat önermem.Gigabyte Gıgabyte Amd B450m S2h V2 B450 Ddr4 M2 3600mhz D-sub , Dvı-d ,hdmı Glan Amd Am4 - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte Gıgabyte Amd B450m S2h V2 B450 Ddr4 M2 3600mhz D-sub , Dvı-d ,hdmı Glan Amd Am4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
(Attığım anakartlar 3. nesil Ryzen işlemcileri doğrudan destekliyor.)
Tamam güzel ama dediğim gibi aldım görüntü vermedi soğudum hocamNeden bu kadar markacısınız yahu? Gibabyte güzeldir. Bizzat kendim kullanıyorum.
Tam linki ben atacaktım arkadaş atmış. Bence kesinlikle A320 yerine B450 tercih edin.
Tamam güzel ama dediğim gibi aldım görüntü vermedi soğudum hocam
Bende B450M alabilirim ama Gigabyte dışında varsa iyi olan MSI almak aklımda var.
O olay tamamen eski üretim ürün yollamaları. Ben kendi anakartımı bu satıcıdan almıştım ve direk 3. nesil destekli geliyor.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Nerden almıştınız bu arada?
Daha kaliteli değil. En azından giriş seviyesi B450 modellerde kaliteli değil.ASUS tavsiye ederim MSI kullanıcısıyım ASUS bence daha kaliteli.