R3 3100 için anakart önerisi

Tamam güzel ama dediğim gibi aldım görüntü vermedi soğudum hocam :(

Dostum açık konuşacağım lütfen yanlış anlama, ülkemizin ve insanlarımızın ekonomisi belli, bizim ülkemizde markacılık pek mantıklı değil, uygun fiyatlı neyse onu almak en mantıklısı :). Bir de her markanın her ürün segmentinde farkı oluyor örneğin ASUS'un A320 serisinde bir ürünü güzel, MSI X570'te bir ürünü güzel vs. "bana göre" ASUS'un hepsi iyi demek yanlış çünkü bazı modellerde MSI bazılarında Gigabyte daha iyi.

Daha kaliteli değil. En azından giriş seviyesi B450 modellerde kaliteli değil.

En ufak farktan bahsedecek olursam Gibabyte 100TL daha ucuz olmasına rağmen VRM MOSFET soğutucuları bulunuyor. ASUS'a baktığımızda ise yok. Gibabyte olanda daha çok USB girişi var.

Daha çok markaya değil de modele bakmak gerekiyor.

@Criesley Dediğim gibi eski üretim yollamışlar. İade almışlar zaten sorun yok.

Tekrar yaşamak istemiyorum açıkçası MSI konusu tercih sebebim yeni üretim hepsi BIOS Update olmadan açılıyor. Şunu eklemek istedim RAM'de iade ettim markası Patriot Viper arkadaşlar ucuz ama voltajı 1.2 üstünde 1.35 yazıyor ama yalan Intel için RAM ...

Daha kaliteli değil. En azından giriş seviyesi B450 modellerde kaliteli değil.

En ufak farktan bahsedecek olursam gibabyte 100TL daha ucuz olmasına rağmen VRM MOSFET soğutucuları bulunuyor. ASUS'a baktığımızda ise yok. Gibabyte olanda daha çok USB girişi var. MSI B450M-A modelinde de MOSFET soğutucu bulunmuyor, bu da S2H'yi üstün kılıyor. :)

Daha çok markaya değil de modele bakmak gerekiyor.

@Criesley dediğim gibi eski üretim yollamışlar. İade almışlar zaten sorun yok.

Model konusunda katılıyorum MSI ve Gigabyte alt seviye anakartlarını kullandım pek hoşuma gitmedi bir de ASUS var para eklenirse kalitesi göre gayet iyi.

Dostum açık konuşacağım lütfen yanlış anlama, ülkemizin ve insanlarımızın ekonomisi belli, bizim ülkemizde markacılık pek mantıklı değil, uygun fiyatlı neyse onu almak en mantıklısı :). Bir de her markanın her ürün segmentinde farkı oluyor örneğin ASUS'un A320 serisinde bir ürünü güzel, MSI X570'te bir ürünü güzel vs. "bana göre" ASUS'un hepsi iyi demek yanlış çünkü bazı modellerde MSI bazılarında Gigabyte daha iyi.

Haklısın şahsen A320M-A Pro kullandım şu an aklımda a Pro Max var ama b450 ucuza bulursam BIOS sorunu olmayan bir tane neden almayayım.
Bide yanına ülkemiz ekmeği 1050 ti koyalım 5500 XT ne ki çöp xD tam MSI şeyi olalım hshsh

Haklısın şahsen A320M-A Pro kullandım şu an aklımda a Pro Max var ama B450 ucuza bulursam BIOS sorunu olmayan bir tane neden almayayım.
Bir de yanına ülkemiz ekmeği 1050 Ti koyalım 5500 XT ne ki çöp xD tam MSI şeyi olalım hshsh.

Aslında mantıken bakarsan A320'den ziyade B450'lerin BIOS sıkıntısı yaşamaması daha normal. Çünkü B450 kartlar daha yeni oldukları için güncel BIOS'la gelmeleri daha olası. Bir de ekran kartına ne oldu :(.

Aslında mantıken bakarsan A320'den ziyade B450'lerin BIOS sıkıntısı yaşamaması daha normal. Çünkü B450 kartlar daha yeni oldukları için güncel BIOS'la gelmeleri daha olası. Bir de ekran kartına ne oldu :(.
Birşey olmadı ya ben RX 580 satmadım 1050 ti gitti aldı adam yani artık ne oldu sen düşün.
5500 XT ile mutluyum ama mobil de olsa oyun geliştirmek istediğim için ilerde yetmeyebilir ki bu durumda işlemci de yetmeyecek şuan param buna yetiyor ama.
Bakayım a s2-h olan modeli araştıracağım .

Pek bir şey anlamadım ama geçmiş olsun. Bu arada ben de RX5500 XT kullanıyorum :)
Hikayenin aslı benim eski ekran kartım RX 580 seviyorum ama artık 5500xt ye de geçeyim istiyorum satmaya karar verdim alacak olan biri yazdı bana işte video attım.

Şu şekilde bir dönüş oldu ben başka bir kart daha bakıyorum. Meraktan bende dedim neye bakıyorsun. Dedi ki 1050 Ti .

Adama karşılaştırma videosunu attım yani arada 2 kat FPS farkı var RX 580 LoL de 4K 180 FPS alıyor falan.

Adam dedi ki o MSI iyi XFX tanıdık değil ve o gitti o 1050 ti 1100tlye aldı yani ... söyleyecek söz yok yani...

Hikayenin aslı benim eski ekran kartım RX 580 seviyorum ama artık 5500XT'ye de geçeyim istiyorum satmaya karar verdim alacak olan biri yazdı bana işte video attım.

Şu şekilde bir dönüş oldu ben başka bir kart daha bakıyorum. Meraktan bende dedim neye bakıyorsun. Dedi ki 1050 Ti.

Adama karşılaştırma videosunu attım yani arada 2 kat FPS farkı var RX 580 LoL'de 4K 180 FPS alıyor falan.

Adam dedi ki o MSI iyi XFX tanıdık değil ve o gitti o 1050 Ti 1100TL'ye aldı yani ... Söyleyecek söz yok yani...

Olayı şimdi anladım :D ben ekran kartını çaldılar diye düşünüp üzülmüştüm. Eğer RX5500 XT almadıysan bence alma RX580 ile yola devam et o kadar fazla performans farkı olmaz daha fazla fark edecek bir kart almak için para biriktir :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı