R3 3100 için ekran kartı önerisi

Bütçe artarsa RX 5600XT kesinlikle. Artmazsa 1660S den bir tık daha güçlü 1660Ti öneririm.

Bütçe artarsa:

Buyurun;

Hocam bu INNO3D 1660S ile yayın yapabilirim değil mi? Bir de 1650 Super'den ortalama ve yaklaşık olarak kaç FPS fazla verir veya ondan %kaç iyidir? (Çünkü fiyatlarına baktığımda aralarında çok fiyat farkı yok ondan şüpheliyim)

Hocam bu INNO3D 1660S ile yayın yapabilirim değil mi? Bir de 1650 Super'den ortalama ve yaklaşık olarak kaç FPS fazla verir veya ondan %kaç iyidir? (Çünkü fiyatlarına baktığımda aralarında çok fiyat farkı yok ondan şüpheliyim)

%15 diyebiliriz. Yalnızca 4 GB VRAM'in yetersiz olduğu AAA oyunlarda %20'ye dayanabilir ama rekabetçilerde %10-15 civarında. Ciddi anlamda kas gücü arıyorsan 5600 XT kovalamalısın.

%15 diyebiliriz. Yalnızca 4 GB VRAM'in yetersiz olduğu AAA oyunlarda %20'ye dayanabilir ama rekabetçilerde %10-15 civarında. Ciddi anlamda kas gücü arıyorsan 5600 XT kovalamalısın.

Hocam Valorant oynuyorum ve ekran kartını aldığım zaman ara sıra CoD: Warzone oynamak istiyorum Valorant için bu kadar iyi ekran kartına gerek yok diyorsanız da ben Twitch üzerinden canlı yayın açacağım ve canlı yayının yükünü (Codec miydi neydi) ekran kartına ayarlayacağım işlemciye yük binmeyecek o zaman 1650 Super almam daha mı mantıklı veya RX 580'de alabilirim yayın için RX 580 alırsam eğer 8 GB'lık versiyonunu alırım sizce hangisi canlı yayın için yeterli?

Hocam Valorant oynuyorum ve ekran kartını aldığım zaman ara sıra CoD: Warzone oynamak istiyorum Valorant için bu kadar iyi ekran kartına gerek yok diyorsanız da ben Twitch üzerinden canlı yayın açacağım ve canlı yayının yükünü (Codec miydi neydi) ekran kartına ayarlayacağım işlemciye yük binmeyecek o zaman 1650 Super almam daha mı mantıklı veya RX 580'de alabilirim yayın için RX 580 alırsam eğer 8 GB'lık versiyonunu alırım sizce hangisi canlı yayın için yeterli?

RX 580'i unut eskidi, onun yeri 5500 XT tarafından alındı. Ama sana önerim 1660 Super alman, bütçen yetiyorsa da 5600 XT zorlaman olur. Bütçen gerçekten azsa 1650 Super işini görecektir. Nvidia'ların rekabetçi oyun performansları iyidir.

RX 580'i unut eskidi, onun yeri 5500 XT tarafından alındı. Ama sana önerim 1660 Super alman, bütçen yetiyorsa da 5600 XT zorlaman olur.

Hocam vallahi bu yılbaşında gümrük vergisi %20'ye düşebilirse o zaman alabilirim anca zaten benim bütçe çok fazla belli değil şimdilik fiyatlara göre zorlayabildiğim kadar zorlayacağım şu an R3 3200G ve Vega 8 kullanıyorum ekran kartı alınca işlemcimi satıp R3 3100 alacağım o şekil bir yol bulacağım. Zaten o zaman bütçem KESİN olacağı için buraya çok ayrıntılı bir konu açacağım ona göre alacağım günlerdir gece gündüz araştırma yapıyorum fiyatlandırmalarına Benchmark testlerine inşallah araştırdığıma değer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı