Jüpiter_sz
Hectopat
Daha fazla
R3 3100 işlemcim bugün 82 dereceyi gördü bütçem maksimum 200 TL önerilerinizi bekliyorum.
Anakartım B450M S2H.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Anakartım B450M S2H.
SilverStone KR03 Intel & AMD Uyumlu, 9cm Mavi Led Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-KR03) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Silverstone AR01 12cm Fanlı Inte Paket İçeriği SilverStone KR03 İşlemci Soğutucu 1 x 92mm Silverstone Mavi Ledli Fan Metal Vidalar Vida Yuvaları Intel/AMD Bağlantı Aparatları Termal Macun Teknik Özellikler...
Dark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) | Teknobiyotik
Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Son düzenleyen: Moderatör: