R3 3100 için soğutucu önerisi

Jüpiter_sz

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
R3 3100 işlemcim bugün 82 dereceyi gördü bütçem maksimum 200 TL önerilerinizi bekliyorum.
Anakartım B450M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kanaatimce Dark Freezer x96. Ama para konusunda sıkıntı yoksa x123 daha iyi bir tercihtir.

Son düzenleme:
R3 3100 işlemcim bugün 82 dereceyi gördü bütçem maksimum 200 TL önerilerinizi bekliyorum.
Anakartım B450M S2H.

Dark Freezer X123 Tercih edilebilir bir de iyi bir termal macun kullanmanızı öneririm önerim ise Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun termal macundur.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
X123 tam işini görür hem bütçesine yeter yanında illaki Dark marka bir termal macun da gelir diye tahmin ediyorum oda işini görür.

Bu fanları AMD AM2+, AM3 işlemcili anakarta takarken söktüğümüz eski standart kare AMD fanları gibi fanın altındaki metal kancaları anakarta vida ile takılı gelen plastik tırnaklara geçirip bırakmamız yeterli oluyor mu?
Örneğin SilverStone KR03, yanında bir çember geliyor, sanırım bu çember sadece Intel işlemci kullanan anakartlara takılacak.
Bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?
1.jpg

Bu fanları AMD AM2+, AM3 işlemcili anakarta takarken söktüğümüz eski standart kare AMD fanları gibi fanın altındaki metal kancaları anakarta vida ile takılı gelen plastik tırnaklara geçirip bırakmamız yeterli oluyor mu?
Örneğin SilverStone KR03, yanında bir çember geliyor, sanırım bu çember sadece Intel işlemci kullanan anakartlara takılacak.
Bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 1412863
Evet bende Snowman M200 var. İçinde Intel soketler için aparat çıkıyor

Sadece emin olmak, görüşlerinizi almak için sormuştum.
Altındaki kancalara bakınca direkt takılacağını tahmin etmiştim öyle de oldu.
Mesajı yazdıktan sonra kasayı söküp eski fanı çıkarıp direkt olarak bunu taktım.
Alışveriş sitelerindeki yorumlarda yazıldığı gibi zor bir montajı yok. Biraz dikkat edince sorunsuz takılıyor. Macunu da güzel ve taşırmadan sürünce işlev görüyor.
Özetle AMD işlemci için alacaklar direkt kancaları tırnaklara oturtmaları yetiyor.
Benim kasam üst düzey bir donanım olmadığı için benim işimi fazlasıyla görüyor.
Asus M5A97 Evo R2.0
AMD Phenom X4 945
16GB DDR3-1333Mhz Ram
Eski tip midi Tower hava sirküasyonu yetersiz bir kasada rahatlıkla azami 45 derecede 90 FPS PUBG Mobile oynatıyor bana.
Fakat daha üst düzey bir donanıma yeterli olacağını sanmıyorum.
Benden bu kadar...
IMG_20220608_163301.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı