Silverstone AR01 12cm Fanlı Inte Paket İçeriği SilverStone KR03 İşlemci Soğutucu 1 x 92mm Silverstone Mavi Ledli Fan Metal Vidalar Vida Yuvaları Intel/AMD Bağlantı Aparatları Termal Macun Teknik Özellikler...
Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Silverstone AR01 12cm Fanlı Inte Paket İçeriği SilverStone KR03 İşlemci Soğutucu 1 x 92mm Silverstone Mavi Ledli Fan Metal Vidalar Vida Yuvaları Intel/AMD Bağlantı Aparatları Termal Macun Teknik Özellikler...
Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
200TL bandında demiş arkadaş, 500TL'lik soğutucu önermişsiniz. Hem kule tipi fan, egzoz fanlar sayesinde sıcaklığı direk dışarı atacaktır. Bu tarz fanların pek bir işlevi yok artık (Hava sirkülasyonu iyi olmayan bir kasada.)
Bu fanları AMD AM2+, AM3 işlemcili anakarta takarken söktüğümüz eski standart kare AMD fanları gibi fanın altındaki metal kancaları anakarta vida ile takılı gelen plastik tırnaklara geçirip bırakmamız yeterli oluyor mu?
Örneğin SilverStone KR03, yanında bir çember geliyor, sanırım bu çember sadece Intel işlemci kullanan anakartlara takılacak.
Bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?
Bu fanları AMD AM2+, AM3 işlemcili anakarta takarken söktüğümüz eski standart kare AMD fanları gibi fanın altındaki metal kancaları anakarta vida ile takılı gelen plastik tırnaklara geçirip bırakmamız yeterli oluyor mu?
Örneğin SilverStone KR03, yanında bir çember geliyor, sanırım bu çember sadece Intel işlemci kullanan anakartlara takılacak.
Bu konuda fikrinizi öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 1412863
Sadece emin olmak, görüşlerinizi almak için sormuştum.
Altındaki kancalara bakınca direkt takılacağını tahmin etmiştim öyle de oldu.
Mesajı yazdıktan sonra kasayı söküp eski fanı çıkarıp direkt olarak bunu taktım.
Alışveriş sitelerindeki yorumlarda yazıldığı gibi zor bir montajı yok. Biraz dikkat edince sorunsuz takılıyor. Macunu da güzel ve taşırmadan sürünce işlev görüyor.
Özetle AMD işlemci için alacaklar direkt kancaları tırnaklara oturtmaları yetiyor.
Benim kasam üst düzey bir donanım olmadığı için benim işimi fazlasıyla görüyor.
Asus M5A97 Evo R2.0
AMD Phenom X4 945
16GB DDR3-1333Mhz Ram
Eski tip midi Tower hava sirküasyonu yetersiz bir kasada rahatlıkla azami 45 derecede 90 FPS PUBG Mobile oynatıyor bana.
Fakat daha üst düzey bir donanıma yeterli olacağını sanmıyorum.
Benden bu kadar...