R3 3100 pin yamukluğu

Aynısını 1-2 hafta önce yaşadım 6-7 pin yamulmuştu sorunsuz şekilde anakarta oturduysa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Kopmadığı sürece sıkıntı yok.

Gülmemekte zorlandım. Bence pinleri kopmasını beklemesin iade edebiliyorsa iade etsin.
Ryzen 3 3100 aldım ve bir köşesinin 3 tane pini hafif yamuktu ve yuvaya oturmuyordu. Düzelttim ve oturttum; sorun olur mu? Canım sıkıldı akşam akşam
sıfır mı aldın ikinci el mi aldın?
ne oldu da pinler yamuldu?
bunlar hakkında bilgi vermen gerekti.

Kopmadığı sürece sıkıntı yok mu? Arkadaşlar hangi kafayı yaşıyorsanız gerçekten ben de isterim. :)

Dostum, ne oldu da yamulttun? Bence düzeltme işini "iyi" bir bilgisayarcıya yaptırsan daha iyi olur. Düzelttiğinden eminsen öyle de kullanabilirsin, sorun olmaz.

Düzelttiğimden eminim çünkü oturmuyordu zaten hafif yamuktu düzelttim cuk diye oturdu.
Gülmemekte zorlandım. Bence pinleri kopmasını beklemesin iade edebiliyorsa iade etsin.

Sıfır mı aldın ikinci el mi aldın?
Ne oldu da pinler yamuldu?
Bunlar hakkında bilgi vermen gerekti.

0 Aldım Hepsiburada'dan.

Sıfır mı aldın ikinci el mi aldın?
Ne oldu da pinler yamuldu?
Bunlar hakkında bilgi vermen gerekti.

Ama açarken kutusunu köşesini yırttım 6-7 cm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı