R3 3100 RX 550 düşük FPS

Bilgisayarda SSD var mı ? Bir de hangi oyunda hangi durumda yaşıyorsunuz daha fazla açabilir misiniz yaşadığınız sıkıntıyı ?
SSD var ve sistem içinde kurulu oyunlarım ise hdd de kurulu ama ssd de kurulu olan oyunlarda da drop yiyorum
SSD'di FPS etkilemez lütfen oynadığınız oyunu ve grafik ayarlarını belirtiniz ekran kartınız ne kadar süredir aktif olarak kullanılıyor driverları yüklü mü?
Oynadığım oyunlarda önceden fps drop yemiyordum yeni yeni olmaya başladı (LoL, Valorant vs. tarzı) ekran kartımın sürümü güncel ve driverları yüklü.

SSD var ve sistem içinde kurulu oyunlarım ise HDD de kurulu ama SSD de kurulu olan oyunlarda da drop yiyorum.

Oynadığım oyunlarda önceden FPS düşmesi yemiyordum yeni yeni olmaya başladı (LoL, Valorant vs. tarzı) ekran kartımın sürümü güncel ve driverları yüklü.

Ayarlarlda bir değişiklik yaptınız mı? Ekran kartı ayarları hakkında veya yeni bir driver indrdinizmi yakın zamanda.

Ayarlarlda bir değişiklik yaptınız mı? Ekran kartı ayarları hakkında veya yeni bir driver indrdinizmi yakın zamanda.
Ayarlar Radeon Software'in kendi ayarları ve oyun moduna ayarladım anlam veremiyorum ve drop yediğim zaman seslerde cızırtı ve gariplik oluyor oyunun sesi gidip geliyor.
Driver indirmedim radeon softwarenin kendi güncellemelerini yapıyorum

Ayarlar Radeon Software'in kendi ayarları ve oyun moduna ayarladım anlam veremiyorum ve drop yediğim zaman seslerde cızırtı ve gariplik oluyor oyunun sesi gidip geliyor.

Driver indirmedim Radeon Software'nin kendi güncellemelerini yapıyorum.

OC yapmayı denediniz mi? Ve dadeon ayarlarını sıfırlaayıp deneyin.

Bende de Ryzen 3 3100 RX 550 4 GB var oyunun yükleme ekranı gec geliyor oyuna girdikten sonra yuksek ayarlarda FPS cok iyi ama sıkıntım oyuna girerken 3 dk bekliyorum SSD var

Not: Hem Windows hem de oyunlar SSD'ye yüklü bu bir sıkıntı oluşturur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı