BeratKzmz
Hectopat
- RAM
- 16 GB 3200 MHZ
- SSD veya HDD modeli
- Team Group 256 GB SSD - 2 TB Toshiba HDD
- Ekran kartı
- RX 5500 XT 4 GB
- Anakart
- MSI A320M-A Pro
- İşlemci
- R3 3100
Öncelikle iyi sosyaller, bilgisayarımı ilk açtığımda kasmaya başlıyor mesela Windows tuşuna bastığımda panel kasarak geliyor ya da bir şey açmaya çalıştığımda penceresi kasarak geliyor ya da mouse hareketlerinden de çok olmasa da kastığı anlaşılıyor ancak daha sonra bilgisayarı bir kere yeniden başlatınca bilgisayar normal şekilde hiçbir kasma olmadan çalışıyor.
Ayrıca şu anda çok böyle olaylar yaşamasam da (yine oluyor ancak çok sık değil) eski tarihlerde.
Video 1ve Video 2 gibi sorunlar yaşamıştım şu anda da oyunlarda anlık FPS sabitlemeleri yaşıyorum (oyunu oynarken bir anda bir süreliğine 14 FPS'e sabitleniyor) belki bu hangi sistem parçasından olur? Ya da sistem parçası değil de monte edilişiyle alakalı olabilir mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Ayrıca şu anda çok böyle olaylar yaşamasam da (yine oluyor ancak çok sık değil) eski tarihlerde.
Video 1ve Video 2 gibi sorunlar yaşamıştım şu anda da oyunlarda anlık FPS sabitlemeleri yaşıyorum (oyunu oynarken bir anda bir süreliğine 14 FPS'e sabitleniyor) belki bu hangi sistem parçasından olur? Ya da sistem parçası değil de monte edilişiyle alakalı olabilir mi? Ne yapmamı önerirsiniz?