R3 3100 RX 5500 XT sistem oyunlarda hata veriyor

sadolation

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda RX 5500 XT 8 GB ekran kartı, Ryzen3 3100 işlemci, MSI 350M Max Pro var.
Fakat bilgisayarım CS:GO gibi basit bir oyunda bile takılmalar FPS droplar yaratıyor. Diğer oyunlarda da aynı şekilde FPS'im çok düşük. Sorunun bilgisayarın hangi parçasında olduğunu anlayamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Anakart ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Veya güç kaynağında? Veya ekran kartı portlarında?
Not: (Bir, iki hafta geçti ve herhangi bir oyuna girdiğimde crash veriyor ve atıyor. Herhangi bir oyun oynayamıyorum.)

Son düzenleme:
Bilgisayarımda RX 5500 XT 8 GB ekran kartı, Ryzen3 3100 işlemci, MSI 350M Max Pro var.
Fakat bilgisayarım CS:GO gibi basit bir oyunda bile takılmalar FPS droplar yaratıyor. Diğer oyunlarda da aynı şekilde FPS'im çok düşük. Sorunun bilgisayarın hangi parçasında olduğunu anlayamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Anakart ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Veya güç kaynağında? Veya ekran kartı portlarında?
not: (bir, iki hafta geçti ve herhangi bir oyuna girdiğimde crash veriyor ve atıyor. Herhangi bir oyun oynayamıyorum.)

@YZBruh

Hocam drivlerarı silip temiz mi driver kurulumu yapar mısınız sorun bence driverlarda crash hatası softwaredan mı geliyor?

Not: (Bir, iki hafta geçti ve herhangi bir oyuna girdiğimde crash veriyor ve atıyor. Herhangi bir oyun oynayamıyorum.)

@YZBruh
Yalnız, ben bu konularda ilgilenmiyorum. Android cihazlar ile ilgileniyorum

Yok hayır AMD'den gelmiyor. Genelde oyunları birden kapatıyor ve crash uyarısı geliyor.

Hocam büyük ihtimalle oyunu yüklediğiniz diskte bir problem var isterseniz internette SSD/HDD stabil çalışıp çalışmadığını gösteren uygulamalar var diye biliyorum biraz araştırırsanız bulabilirsiniz ve artı olarak bundan kaynaklı değildir ama yine de sorıyım Power yeterli mi besleyebiliyor mu?

Hocam büyük ihtimalle oyunu yüklediğiniz diskte bir problem var isterseniz internette SSD/HDD stabil çalışıp çalışmadığını gösteren uygulamalar var diye biliyorum biraz araştırırsanız bulabilirsiniz ve artık olarak bundan kaynaklı değildir ama yine de sorıyım Power yeterli mi besleyebiliyor mu?

PSU da bir sıkıntı yok yeterli. Sorunun dediğim gibi anakart da oldugunu düşünüyorum. Fakat emin olamadıgımdan foruma yazayım dedim.

Hocam büyük ihtimalle oyunu yüklediğiniz diskte bir problem var isterseniz internette SSD/HDD stabil çalışıp çalışmadığını gösteren uygulamalar var diye biliyorum biraz araştırırsanız bulabilirsiniz ve artı olarak bundan kaynaklı değildir ama yine de sorıyım Power yeterli mi besleyebiliyor mu?
Eğer mavi ekran varsada ramlerde problem olabilir

PSU da bir sıkıntı yok yeterli. Sorunun dediğim gibi anakart da oldugunu düşünüyorum. Fakat emin olamadıgımdan foruma yazayım dedim.
Hocam reset atabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı