R3 3100 RX 5500XT PUBG çöküyor

TekOneGetir

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben Steam üzerinden PUBG oynuyorum ama oyuna girmek için maç bul butonuna bastığım zaman biraz bekletiyor ve sonra PUBG çöktü diye bir pencere açılıyor. Sebebi nedir sizce ve bir çözümü var mıdır?

Sistem.
Ryzen 3 3100 (stock cooler)
RX 5500XT.
16 GB 3200MHz RAM.
600W 80 Plus PSU
MSI B450-A PRO Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Steam üzerinden PUBG oynuyorum ama oyuna girmek için maç bul butonuna bastığım zaman biraz bekletiyor ve sonra PUBG çöktü diye bir pencere açılıyor. Sebebi nedir sizce ve bir çözümü var mıdır?

Sistem.
Ryzen 3 3100 (stock cooler)
RX 5500XT.
16 GB 3200MHz RAM.
600W 80 Plus PSU.
MSI B450-A PRO Max.

Oyun nasıl kapanıyor uzun süre oynadıktan sonra mı? AMD WattMan hatası olabilir kronik bir AMD sorunu.

Burada açıklamışlar bir bakın isterseniz.

Oyun nasıl kapanıyor uzun süre oynadıktan sonra mı? AMD WattMan hatası olabilir kronik bir AMD sorunu.

Burada açıklamışlar bir bakın isterseniz.

WattMan arızası son güncellemeden sonra olmuyor daha. Bu hata maça girmek için tuşa bastıktan 10saniye sonra oluyor, oyun içinde herhangi bir atma yok.

Bir de çökmelerden sonra bu ayarları otomatiğe geri çek. WattMan ayağına saçma sapan bir ayar yapıyor AMD. 5000 serisinin kronik sakat modellerinde işe yarayabilir ama 5500 XT'ye iyi gelmiyor. Otomatik/varsayılan en temizi.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı