RX 5500XT PUBG 48-60 FPS

İşletim sistemi
Windows 10

O9ulcan

Hectopat
RAM
16 GB 3200 MHz çift kanal
Ekran kartı
RX5500XT
Anakart
MSI B450M-A Pro Max
İşlemci
R5 2600
AMD ile alakalı mı yoksa PUBG'nin 4 yıldır bir türlü optimizasyonunu düzeltememesi ile mi alakalı, bilmiyorum. Hiçbir zaman ekran kartını tam kullanmıyor ve dolayısıyla FPS 60-48'lere düşüyor deliriyorum. Ekranım 144 Hz olduğu için oyun kasıyormuş gibi gözüküyor. 1935 MHz'e overclocklamama rağmen hiçbir bu oyunda hiçbir etkisini göremiyorum. Bütün ayarları denedim. Ultra'ya çekiyorum düşük FPS alıyorum çok düşüğe çekiyorum yine düşük FPS alıyorum. Dereceler de normal. Ne yapacağım?

Directx 11-Directx 11 gelişmiş ve DirectX 12 arasında geçiş yapmayı denedin mi? Tam ekran ve pencere seçenekleri de PUBG'de FPS'e etki edebiliyor.

İdeal rekabetçi grafik ayarları, işleme ölçeği 100, doku ve kenar yumuşatma yüksek, diğer ayarlar en düşük ve kare oranı yumuşatma kapalı şekilde.

Directx 11-Directx 11 gelişmiş ve DirectX 12 arasında geçiş yapmayı denedin mi? Tam ekran ve pencere seçenekleri de PUBG'de FPS'e etki edebiliyor.

İdeal rekabetçi grafik ayarları, işleme ölçeği 100, doku ve kenar yumuşatma yüksek, diğer ayarlar en düşük ve kare oranı yumuşatma kapalı şekilde.
Bakmıştım onlara, DirectX 12'yi kullanmam ekran kartı kullanımını arttıracağı için daha iyi mi olur ? yükseltiyim mi ?

90, 100, 120 arası geziyor. Kalabalık şehirlerde hem FPS hem de ekran kartı kullanımı düşüyor.
Kalabalık yerlerde düşmesi normal PUBG'de. İşlemcinin frekans düşürmediğinden ve RAM'inin XMP açık ve çift kanal çalıştığından eminsen yapacak başka bir şey yok.
Bakmıştım onlara, DirectX 12'yi kullanmam ekran kartı kullanımını arttıracağı için daha iyi mi olur ? yükseltiyim mi ?
Sanmam ama dene. Büyük ihtimal drop falan girer oyununa.

Son düzenleme:
Aynı ekran kartı ve işlemciye sahibim Smart Acces Memory özelliğini işlemciden dolayı aktif edemiyoruz malesef.
Bende açık gözüküyor.
1639437791384.png

Dosya Ekleri

• 1639437776047.png
    1639437776047.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 49

Technopat Haberler

Geri
Yukarı