R3 3100 RX 570 sistem FPS oyunları için yeterli mi?

Alma bence o zaman rtx3050 çıkcak27sinde .İlk haftalarda yakalayabilirsen rtx3050 sistemi 10 11bine alabilirsin belki.Alamazsan bu sistemi alırsın.
 
İlerleyen süreçte darboğaz yapmaya başlar hocam aynı ürünü bende kullandım oyun performansı olarak R5 2600X daha iyi düzeyde.
R3 3100 stok hali ile 2060'a kadar besleyebilecek kapasitede. Doğru bir OC ile de harika işler çıkarabiliyor. Tekli çekirdek performansında Ryzen 3 3100 çok daha iyi. Ki arkadaşımız da render v.s için kullanmayacağı için çoklu çekirdek performansına gerek yok. Oyun tarafında R3 çok daha iyi. Arada 700 TL'lik bir fiyat farkı da var. Oyun performansından kısıp çoklu çekirdek performansı için oyun oynamak isteyen bir insandan 700 TL fazla vermesini istiyorsunuz. Saçma değil mi sizce de?
 
R3 3100 stok hali ile 2060'a kadar besleyebilecek kapasitede. Doğru bir OC ile de harika işler çıkarabiliyor. Tekli çekirdek performansında Ryzen 3 3100 çok daha iyi. Ki arkadaşımız da render vs için kullanmayacağı için çoklu çekirdek performansına gerek yok. Oyun tarafında R3 çok daha iyi. Arada 700 TL'lik bir fiyat farkı da var. Oyun performansından kısıp çoklu çekirdek performansı için oyun oynamak isteyen bir insandan 700 TL fazla vermesini istiyorsunuz. Saçma değil mi sizce de?

Haklısınız hocam. Ben R3 3100 kullanıyordum şu an R5 2600X kullanıyorum arada ki farkı gördüğüm için onu tavsiye ettim.
 
Haklısınız hocam. Ben R3 3100 kullanıyordum şu an R5 2600X kullanıyorum arada ki farkı gördüğüm için onu tavsiye ettim.
Siz de haklısınız, çoklu işlem performansında 2600X çok daha iyi fakat konu sahibi arkadaş sadece oyun için istiyorsa 3100 mantıklı olacaktır. İyi forumlar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı