Eymen Atak Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #21 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Eğer fiyat farkı az ise 3300X alabilirsin fazla ise 3100 al geç ikisi de ekran kartını çok rahat besler. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, tekrar soruyorum ama Discord var mı sende yazarsan sevinirim.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Eğer fiyat farkı az ise 3300X alabilirsin fazla ise 3100 al geç ikisi de ekran kartını çok rahat besler. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, tekrar soruyorum ama Discord var mı sende yazarsan sevinirim.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 14 Temmuz 2022 #22 Eymen Atak dedi: Eyvallah, tekrar soruyorum ama Discord var mı sende yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka maalesef ikinci el satış dışında iletişim bilgileri paylaşmak ban sebebi istiyorsan buradan sorabilirsin.
Eymen Atak dedi: Eyvallah, tekrar soruyorum ama Discord var mı sende yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kanka maalesef ikinci el satış dışında iletişim bilgileri paylaşmak ban sebebi istiyorsan buradan sorabilirsin.
Eymen Atak Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #23 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Kanka maalesef ikinci el satış dışında iletişim bilgileri paylaşmak ban sebebi istiyorsan buradan sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Kanka maalesef ikinci el satış dışında iletişim bilgileri paylaşmak ban sebebi istiyorsan buradan sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.