R3 3100-RX550 sistem nasıldır?

RAM frekansı kaç? PSU ne? Kasa ne? Ayrıca önerim APU sisten toplamanız.

MHz'i soruyorsan 2666 kasa darkflash Pollux PSU'yu bilmiyorum.

İade edebilirseniz edin, RX 550 çok eski ve güçsüz bir kart ve fiyatını hak etmiyor, ikinci elden 1650 alabilirdiniz.

Dogru zaten kisa bir sürede RX570 8 GB almayi dusunuyorum.

Onun yerine APU toplayıp sonradan ekran kartı takmanı öneririm.
Apu sistem ne demek pek bu konularda bilgi sahibi deilimde

Bence direk kötü diyerek geçme çünkü GTA 5'de yüksek ayarlarda V-Sync açık 60 FPS alıyorum V-Sync kapalı olduğunda 70 60 gayet iyi CS:GO'da 100 150 Ultra'da DotA 2 Ultra'da 60 55 FPS PUBG Lite 60 65 nesi kötü.
@"PHANTOM" sanırım PSU'nun ne kadar önemli bir şey olduğunu bilmiyorsunuz. Güç kaynağını öğrenin ayrıca RX550 alınmaz. Sistem elime geçti ve gayet iyi bir sistem GTA 5'de V-Sync açık 60 FPS yüksek de V-Sync kapalı 70 60 başka oyunlarada baktım gayet güzel neden bu kadar kötülediniz kartı?
Detay verin. Kaç liraya topladınız? 2. el mi sıfır olarak mı topladınız? Bütün bileşenlerin marka ve modelini yazın.

2.el değil kendim topladım ve PC şu an elimde memnunum kart ASUS'un 4 GB GDDR5 GTA 5'de akıcı oynanıyor oynadığım oyunlarda şu an kasma yok.
Ekran kartınız çok yaşlı bir model. Ayrıca konuyu biraz açarak yazmanız gerekirdi.

Ekran kartı ASUS'un bu arada SSD'di yazmayı unutmuşum 240 GB SSD'di de var ama SSD hangi marka olduğunu bilmiyorum daha nasıl açıklayabilirim tahminende 500W güç kaynağı var galiba.
Bütçe nedir ? RX 550 yetersiz geliyor şu dönemlerde.
4500 ama aldım artık sistemi memnunum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı