SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
1 görsele bağlanmayın.
3400G 8 GB RAM ile sıkıntı yapar, 16 GB olacaksa bilemem.
@370423
@Tek7HackDedi
Hocam size benden uzak durun demiştim.
Aslında ben APU düşmanlığı yapmamıştım 2seçenek sundum yükseltme yoksa R3 3100 daha iyi gider diye düşündüm. APU sistemler hızlı yükseltme yapacaklar için önerimdir.
Hızlı değil 2 yıl içinde yükseltme yapacağım.Aslında ben APU düşmanlığı yapmamıştım 2seçenek sundum yükseltme yoksa R3 3100 daha iyi gider diye düşündüm. APU sistemler hızlı yükseltme yapacaklar için önerimdir.
Benim sisteme bak o zaman.Hızlı değil 2 yıl içinde yükseltme yapacağım.
Yani her şey oynayacağın oyuna bağlı CS:GO iyi bir işlemci ister bunu belirteyim.Hızlı değil 2 yıl içinde yükseltme yapacağım.
Yani her şey oynayacağın oyuna bağlı CS:GO iyi bir işlemci ister bunu belirteyim.
Yani her şey oynayacağın oyuna bağlı CS:GO iyi bir işlemci ister bunu belirteyim.
CS:GO oynarım ama öyle deli FPS tutkunu bir insan değilim çoğu oyunu 30 FPS bitirmişliğim var.
10100f+RX550 gibi şeyler yapması lazım.
ya da bunu alsın gene oynar.
![]()
Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
i3 10100F RTX2060 ile kullanılabilir darboğaz olmadan. İ3 deyip geçme!i3 düşünmüyorum darboğazı en aza indirgemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.