R3 3100 RX5500XT sistem ile güncel oyunlarda nasıl daha fazla performans alınabilir?

RAM
16 DDR4 3600mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk Ultra 500gb
Ekran kartı
Asus Dual RX5500XT 8GB
Anakart
B450mk 2
İşlemci
R3 3100
Dostlar selam ana oyunum olan Apex'de bile en düşük ayarlarda hatta oyunun dosyalarından izin verilenin ötesinde bile kalite düşürmesi yaptığımda bu ikisi +16 GB RAM ile Max 100 FPS alıyorum ve ranekdda falan 70'e kadar düşüyor. Şu anlık başka bir şey oynamıyorum ama güncel FPS oyunlarını, güncel tek kişilik oyunları vs bile oynamak hayal gibi gelmeye başladı. Ben 120 FPS altında görüntüden rahatsız oluyorum, önerileriniz var mı? Stock Wraith Stealth kullanıyorum. GPU modeli ise ASUS Dual.

Overcock yapmaya falan değer mi? Ne önerirsiniz? Biraz fazla genel, genişi bir konu olduysa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık konuşmak gerekirse sisteminin zamanı geçmiş. Overclock dahi yapsan 3100 giriş seviye bir işlemci ve sana yine yeterli gelmeyecek. İmkanın varsa önce işlemci yükseltmesi yapmanı akabinde ekran kartı ile bunu devam ettirmeni tavsiye ediyorum. Eğer bütçen bu saydıklarımı fazlasıyla karşılıyor ise AM5 platformuna geçmen senin için çok daha iyi olacaktır. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı