Çözüldü R3 3100 RX570 sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Devolve

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 16GB 3000MHz CL16 RAM
SSD veya HDD modeli
HyperX Fury 240GB SATA SSD ve Samsung 500GB M2 SSD
Ekran kartı
AMD RX570 Sapphire 8GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 3 3100
Selamlar, dün video izlerken masaya çarptım ve 5 dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı. Bugün ise bilgisayarın fişini taktığımda cızırtı sesi geldi fakat herhangi bir yanık kokusu vb gelmedi. Fişi çıkarıp taktım cızırtı sesi gelmedi fakat bilgisayar tuşuna bastığımda açılmadı. Sorun neyde olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm, bilgisayarı taktığım ara kabloyu değiştirdim ve bilgisayar açıldı. Yine de temizlik ve termal macun için Vatan Bilgisayar'a götüreceğim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Hocam peki tozlardan olabilir mi? Bilgisayarımı hiç düzgün temizlemedim.

Olsa masayı vurduğunuzda olmazdı önceden hem ekran kartını çıkartmışken RAM'ı güzel silgi ile silin ekran kartını yumuşak başlı fırça ile üstünden geçin fön makinesi ile güzelce içine üfletirsiniz soğuk olsun. Tam bilmediğiniz için hepsini temizleyin desem sıkıntı çıkar siz dediklerimi yapın.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, bilgisayarı taktığım ara kabloyu değiştirdim ve bilgisayar açıldı. Yine de temizlik ve termal macun için Vatan Bilgisayar'a götüreceğim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı