shizou Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 12 Ekim 2022 #1 RAM GSKİLLS 8GB 3200MHZ SSD veya HDD modeli Seagate 1TB Ekran kartı msi rx 580 Anakart msi bazooka İşlemci Ryzen 3 3100 Merhaba arkadaşlar, 1 aydır kasayı açmıyordum bugün açtığım da ise program başlatmadan kasıyordu. Donuyordu programlar beklenmedik hatası falan veriyordu. Windows 11. MSI RX 580. Ryzen 3 3100. MSI Bazooka. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
Merhaba arkadaşlar, 1 aydır kasayı açmıyordum bugün açtığım da ise program başlatmadan kasıyordu. Donuyordu programlar beklenmedik hatası falan veriyordu. Windows 11. MSI RX 580. Ryzen 3 3100. MSI Bazooka.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 12 Ekim 2022 #2 Her şeyi güncellediniz mi? Aradan biraz vakit geçmiş yazılımsal sorunlar olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS shizou Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 12 Ekim 2022 #3 Xeon Haswell dedi: Her şeyi güncellediniz mi? Aradan biraz vakit geçmiş yazılımsal sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu anlamıyorum yeniden başlatmak istediğim de yeniden başlatıyor yazısında 1 saat takılı kalıyor. Artı 0 Eksi
Xeon Haswell dedi: Her şeyi güncellediniz mi? Aradan biraz vakit geçmiş yazılımsal sorunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu anlamıyorum yeniden başlatmak istediğim de yeniden başlatıyor yazısında 1 saat takılı kalıyor.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 12 Ekim 2022 #4 shizou dedi: Sorunun ne olduğunu anlamıyorum yeniden başlatmak istediğim de yeniden başlatıyor yazısında 1 saat takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik aklıma sadece bozuk & eksik dosyaları onarmak veya her şeyi güncellemek geliyor. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun. Redirecting Artı 0 Eksi
shizou dedi: Sorunun ne olduğunu anlamıyorum yeniden başlatmak istediğim de yeniden başlatıyor yazısında 1 saat takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik aklıma sadece bozuk & eksik dosyaları onarmak veya her şeyi güncellemek geliyor. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun. Redirecting