R3 3100 Sistem Nasıldır?

Bütçe
4000
@cuneytk Tek bir site üzerinden toplamaya çalıştığımda 300 TL gibi bir farkla bütçeyi aştım fakat farklı sitelerden toplanıldığı zaman eminim ki 3000 TL'ye bu sistem rahat toplanır. Ayrıca ben arkadaşın yerinde olsam bütçeyi 3500'e çıkarırım ve işlemciyi 1600 AF'ye yükseltmeye bakardım. Monitörü de farklı sitelerden indirim kovalayarak veyahut ikinci elden 400-500 TL civarına bulurdum. Klavye, fare, kulaklık gibi bileşenler yavaş yavaş toplanabilir. İlk etap da idarelik 20-30 TL'lik ekipman alır zamanla yükseltir fakat ana bileşenler(Kasa, monitör gibi) kolay kolay yükseltilemeyeceği için alırken en F/P olanı almakta fayda var.

a.png

@cuneytk Tek bir site üzerinden toplamaya çalıştığımda 300 TL gibi bir farkla bütçeyi aştım fakat farklı sitelerden toplanıldığı zaman eminim ki 3000 TL'ye bu sistem rahat toplanır. Ayrıca ben arkadaşın yerinde olsam bütçeyi 3500'e çıkarırım ve işlemciyi 1600 AF'ye yükseltmeye bakardım. Monitörü de farklı sitelerden indirim kovalayarak veyahut ikinci elden 400-500 TL civarına bulurdum. Klavye, fare, kulaklık gibi bileşenler yavaş yavaş toplanabilir. İlk etap da idarelik 20-30 TL'lik ekipman alır zamanla yükseltir fakat ana bileşenler(Kasa, monitör gibi) kolay kolay yükseltilemeyeceği için alırken en F/P olanı almakta fayda var.

Eki Görüntüle 662899
Hocam çok teşekkürler babamın tanıdığı bilgisayarcı da bizi kazıklama çalışıyor onu anladım. Bu topladığınız kasa gta 5 i akıcı olarak yada pubg gibi oyunları sorun çıkarmadan oynatır mı

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler babamın tanıdığı bilgisayarcı da bizi kazıklama çalışıyor onu anladım. Bu topladığınız kasa GTA 5'i akıcı olarak ya da PUBG gibi oyunları sorun çıkarmadan oynatır mı?

8 GB RAM'le oyunda droplar yersiniz. Benim önerim i3 9100F işlemci kullanmanız 900 TL RX 570 ekran kartı işiniz görür toplam 1500 TL etti. Ve mutlaka 2x8 RAM kullanmanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı