R3 3100 sistem nasıldır?

Makaleler
1

Kasasız alacağız. Elimiz de bir kasa var ancak anakarta uyup uymadığını bilmiyoruz. Nasıl anlayabiliriz?

Son düzenleme:
Bu parçaları almanız daha iyi olur. Kasanın içerisinin fotoğrafı gerekli hocam yada modeli öğrenilip bakılabilir.

PSU? 3 3100 yerine 10100F + H410 alabilirsin.
Bu parçaları almanız daha iyi olur.
Neden ? Daha mı fazla performans verir ?

Neden ? Daha mı fazla performans verir ?
Oyunlarda daha fazla veriyor ve daha ucuz. SSD kronik sorunlu olduğu için şuan sorunsuz bilinen SSD'yi önerdim. Güç kaynağı eski olduğundan daha yeni model ve daha kaliteli bileşenler bulunan güç kaynağı önerdim. RAM fiyatına göre pahalıydı o yüzden bunu önerdim. Tam bütçe öğrenilirse daha düzgün öneriler yapılabilir.

Oyunlarda daha fazla veriyor ve daha ucuz. SSD kronik sorunlu olduğu için şuan sorunsuz bilinen SSD'yi önerdim. Güç kaynağı eski olduğundan daha yeni model ve daha kaliteli bileşenler bulunan güç kaynağı önerdim. RAM fiyatına göre pahalıydı o yüzden bunu önerdim. Tam bütçe öğrenilirse daha düzgün öneriler yapılabilir.
Bütçe 4500 TL. 100-150 TL falan aşılabilir.

250 TL bütçe kalıyor o paraya bir tık iyi anakart alınabilir. Kendi isteğinize göre depolama yada RAM ekleyebilirsiniz.
Sıfırdan toplar mısınız ? Kafamız karıştı da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı