Çözüldü R3 3100 sistem PES 2020 darboğaz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

thegunays411

Centipat
Daha fazla  
Ankart: B450M S2H.
CPU: R3 3100.
GPU: GTX 1650 Super.
RAM: 16 GB 3000 MHz.

Oyunda anlamsız şekilde ekran kartı kullanımı % 60 civarında bazen daha da düşebiliyor, çok nadir takılmalar da oluyor, sizce sorun nedir?

Çözüm
Kurduğunuz diskten kaynaklı da olabilir. Mesela bende HDD'ye kurulu ve HDD'ye başka bir oyun indirirken ya da dosya atarken falan sadece PES 20 değil çoğu oyunda kasma oluyor.
Dikey eşitleme açıksa ekran kartı kullanımının düşük olması normal ancak takılmaları anlayamadım. FPS sabit olduğu sürece takılma olmaması gerekli.

Dikey eşitleme açıksa ekran kartı kullanımının düşük olması normal ancak takılmaları anlayamadım. FPS sabit olduğu sürece takılma olmaması gerekli.

GeForce optimize ettim ki zaten sistemden ötürü en yüksek ayarlarda açılıyor oyun dediğim gibi FPS sabit fakat çok nadir takılma oluyor.
Kurduğunuz diskten kaynaklı da olabilir. Mesela bende HDD'ye kurulu ve HDD'ye başka bir oyun indirirken ya da dosya atarken falan sadece PES 20 değil çoğu oyunda kasma oluyor.

Aslında haklı olabilirsiniz bunu gerek Steam PUBG'de yaşıyorum diyebilirim ama saçma bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…