Hocam sorun bana göre %95 PSU kaynaklı zaten kullandığınız PSU epey kötü, 500W düzgün bir PSU almak sorununuzu çözecektir. PSU'da en az sisteminizin diğer bileşenleri kadar önemli o yüzden çok bilinmedik ürün almamaya çalış. Bütçeni söylersen buradan da yardımcı olacak arkadaşlar olur.
Hocam sorun bana göre %95 PSU kaynaklı zaten kullandığınız PSU epey kötü, 500W düzgün bir PSU almak sorununuzu çözecektir. PSU'da en az sisteminizin diğer bileşenleri kadar önemli o yüzden çok bilinmedik ürün almamaya çalış. Bütçeni söylersen buradan da yardımcı olacak arkadaşlar olur.
Evet 500W yeterli.
XPG Pylon bakabilirsin. Corsair'in bir modeli vardı indirimde 400 lira civarında, bulabilirsem eklerim. O da olabilir. XPG Pylon çok daha kaliteli ama.
Bu fiyata göre tercih edilebilir bir ürün. Aşağıya ilgili bağlantıları bırakacağım. Corsair'in resmi sitesi üzerinden barındırdığı korumalara da bakabilirsiniz. Satın alma bağlantısı...
Böyle bir PSU için gerçekten mükemmel bir fiyat. İyi bir PSU olmasını geçtim, bu fiyata kaliteli bir 750W PSU bulmak neredeyse imkansız. Stokta 4 tane kalmış, alacaklar acele etsin...
www.technopat.net
Alabilirsen CX750 hem daha kaliteli hem daha geleceğe dönük.
Hocam, oynadığınız oyunlar arasında fark var, şimdi oynadığınız bir oyunda işlemciniz ve ekran kartınız toplamda 300-350 çekiyordur. Diğerinde ise 200-250 çekiyordur. PSU'nuz 12V'lık kanaldan yeteri kadar W veremediği sistem kararlılıkla çalışmıyor. Zaten c4 gibi psu değiştirmenizi her şartta öneririm.