R3 3100 sistemde anlık FPS düşüşü

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bu konu hakkında çok sinirlenmeye başladım. Bu aralar GTA 5'e bayağı drop girmeye başladı. 2 gün olmuştur başlayalı gıcık oldum, oyunu sileceğim bildiğiniz ya. Diğer ki oyunlarda yok bu sıkıntı ekran kartı 67-66 arası işlemcide 55-57 arası geziniyor. Ekran kartı kullanımı %100, işlemci %70. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz lütfen?
Ekran kartı RX550 4 GB.
İşlemci Ryzen 3 3100.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu tekrar kurmayı deneyebilir misin? Sorun sonradan ortaya çıktıysa eğer tekrar yükleyince düzelir bence.
PSU'dan olsaydı başka oyunlarda hatta masaüstünde bile sorun çıkartırdı o biraz düşük ihtimal bence.

Hocam o biraz zor GTA 5 bayağı alan istediği için indirmem uzun sürer ben aslında modu sildikten sonra drop giriyor mu pek test etmedim bir 2 dakkalığına girip çıkmıştım.
Onunla alakalı değil önceden yüklemiş olduğun driverdan kaynaklı bir sorun olabilir yüzden dedim.

Hmm bilmiyorum hocam :(

Hocam o biraz zor GTA 5 bayağı alan istediği için indirmem uzun sürer ben aslında modu sildikten sonra drop giriyor mu pek test etmedim bir 2 dakkalığına girip çıkmıştım.
Hocam bence test edin. Modlar sağlıklı olmayabiliyor biraz oynayın modsuz aynı sorun olursa bakarız tekrar. Oyuna bazen ilk girince bende de kasarak açılıyor sonra düzeliyor çünkü.

Hocam bence test edin. Modlar sağlıklı olmayabiliyor biraz oynayın modsuz aynı sorun olursa bakarız tekrar. Oyuna bazen ilk girince bende de kasarak açılıyor sonra düzeliyor çünkü.

Tamam hocam oynayıp geliyorum :D
Geldim hocam iyi 1 kere drop yedim ama oyundan normal çıkamadım Menyoo'dan outfıts e geleyim dedim mod kalıntıları kalmışmı diye galiba modları silerken modun outfits dosyasını sildim neyse kısaca iyiydi moddan kaynaklı olabilir mi sorun sizce?

Son düzenleme:
Tamam hocam oynayıp geliyorum :D
Geldim hocam iyi 1 kere drop yedim ama oyundan normal çıkamadım Menyoo'dan outfıts e geleyim dedim mod kalıntıları kalmışmı diye galiba modları silerken modun outfits dosyasını sildim neyse kısaca iyiydi moddan kaynaklı olabilir mi sorun sizce?
Moddan kaynaklı o zaman. Sıkıntı olmadıysa moddandır.

Tamamdır hocam ilgilenen herkese teşekkürler.

Dostum sorun geçmemiş Ultra yüksek arası oynuyordum GTA'yı düşüğe aldım kaç FPS verir diye 110 FPS veriyor iyi ama aşırı drop giriyor yüksekte yaşamadım bu sorunu 2-3 saniyelik droplar girmeye başladı ana menüde grafik ayarlarında yükseltecekken 3 kere 3 saniyelik drop girdi PC kafayı yedi bildiğiniz PC bilgisayarı denetliyormuş güncelleme var mı diye. O zaman ondan kaynaklı olabilir mi çıktım GTA'dan güncelleştirmeleri denetle dedim oyun oynarken denetlemiş gine denetledim antivirüs zeka güncelleştirmesi gelmiş bu küçük güncellemeler oyunu dondururmu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı