R3 3100 sistemde CS:GO akıcı değil

-yunus-Emre

Hectopat
CS:GO oynuyorum sistem özelliklerim yetse bile oyun her zaman aynı akıcılıkta olmuyor. 144 Hz monitör kullanıyorum bazen aşırı akıcı bazense sanki 60 FPS oynuyormuşum gibi kasıyor. Bu esnada FPS'm 220 250 civarı ve 200 altına düşmüyor. Bir gün yağ gibi akıcı bir gün çok kasıyor. Fpsm stabil FPS düşmesi yemiyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan performans ayarlarınıda denedim sonuç değişmiyor. Ve FACEIT oynadığım için elo kasmamı da engelliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
PC specs: GTX 1650 R3 3100 8x2 RAM oyun SSD'ye kurulu, son sürüm Windows.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oynuyorum sistem özelliklerim yetse bile oyun her zaman aynı akıcılıkta olmuyor. 144 Hz monitör kullanıyorum bazen aşırı akıcı bazense sanki 60 FPS oynuyormuşum gibi kasıyor. Bu esnada FPS'm 220 250 civarı ve 200 altına düşmüyor. Bir gün yağ gibi akıcı bir gün çok kasıyor. Fpsm stabil FPS düşmesi yemiyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan performans ayarlarınıda denedim sonuç değişmiyor. Ve FACEIT oynadığım için elo kasmamı da engelliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
PC specs: GTX 1650 R3 3100 8x2 RAM oyun SSD'ye kurulu, son sürüm Windows.
Hiç normal değil parçaların sağlam olduğundan emin ol sonrasında fpsi kısıtlamayı deneyebilirsin seninkinden daha kötü bir sistemde 300fps alıyorum çünki.

Hiç normal değil parçaların sağlam olduğundan emin ol sonrasında FPS'i kısıtlamayı deneyebilirsin seninkinden daha kötü bir sistemde 300FPS alıyorum çünkü.

Sistemin nedir? CS:GO'da FPS benchmark haritasında ortalama FPS'm hep 280 270 arası çıkıyordu sonrasında 230 ortalama FPS'ye düştü. Herhangi bir şey de değiştirmememe rağmen. Format attım ReviOS kurdum falan FPS benchmark haritasında ortalama FPS'm 230 gösteriyor.

saçma gelebilir ama ekran ayarlarında hz ayarınızı kontrol ettiniz mi belki orada 144 olarak çalışmıyordur. bir diğer düşüncem de başlatma seçeneklerinde ekstra kod kullanıyorsanız silerek kullanmayı denemenizi öneririm. freesync özelliği varsa ve açık kullanıyorsanız kapatarak da deneyin derim. son olarak da driverlar sağlıksız yüklenmiş olabilir, özellikle ekran kartının driverını silip son sürümü sayfasından yükleyebilirsiniz. eğer son sürüm yüklü ise bundan bir önceki sürümü yükleyip deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı