R3 3100 sistemde kilit ekranında ekran gidiyor

EmreYildiz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Son Windows güncellemesini attıktan sonra bilgisayar ilk açılışta kilit ekranına geldiği an 1-2 saniye sonra ekran gidiyor ama bilgisayar çalışıyor yani donma yok. Hatta bilgisayar açılırken anakart markası ve kısayol tuşları falan gözükür BIOS vs. bu bölüm de gözükmüyor direkt kilit ekranına atlıyor ve donuyor, Windows yükleniyor bölümü de gözükmüyor yani ekran gelmiyor normalde 1 kere olurdu kasanın düğmesinden bilgisayarı kapatıp tekrar başlattığımda açılırdı ama dün 2, bugün 4 kez yaptı. Başlangıç kurtarma ayarlarından son güncellemeleri kaldırdım ve NVIDIA Experience'dan ekran kartını güncelledim ama hala aynı durum. Sorunun çözümü var mıdır?

ANAKART: BIOSTAR B450MH 3200MHz OC DDR4 AM4 mATX

CPU: AMD Ryzen 3 3100 AM4 3.6GHz

RAM: Crucial Ballistix 3200MHz ı8GB CL16 Red

SSD: Patriot Burst 240GB 2.5" SATA 3.0

HDD: Seagate 500GB 7200 RPM

EKRAN KARTI: INNO3D GTX 1650 Super OC X2 Twin 4 GB 128Bit

PSU: Zalman ZM600-TXII 600W 80+ Bronze
Up bugün de aynısını yaptı artık anakart yerine gelmeden ekran gidiyor yardım edecek yok mu.....
Arkadaşlar sorun monitör veya VGA kablosundaymış (monitör bayağı eski 60hz) çok korkmuştum ekran kartında veya ana kartta sıkıntı var diye. :) Televizyonda denedim direkt açıldı oyuna girdim dolaştım vs. birkaç kez daha tekrarladım sorun olmadı sorunlu monitöre başka bir kasa bağladım onda da ekran gitti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı