Salih azanpa
Picopat
Daha fazla
Anakart MSI A320M-A Pro.
İşlemci Ryzen 3 3100.
RAM G.Skill Ripjaws V 3200 MHz.
Lexar 120GB SSD.
Yeni bu parçaları aldım eski sisteminden kalan Cooler Master 500W PSU ve HD6570 ekran kartıyla kullanırım diye bir heves aldım. 1 aydır uğraşıyorum açabilmek için. BIOS'tan sonra Windows yükleme ekranı gelmeden reset atıyor.
Anakartını servise gönderdim test edildi sağlam dediler.
İşlemciyi gönderdim test edildi sağlam.
RAM yeni başka aldım XPG Adata 3200MHz aynı sorun devam etti.
Corsair PSU denedim sorun devam etti.
Ekran kartından olacağını sanmıyorum çalışıyor zaten de sisteme uymaması bir durum söz konusu olacağını düşünmüyorum. Deneyebileceğim de yok.
2 Farklı harddiskle de denedim çalışan.
USB'ye her türlü çeşidini yazıp Boot seçeneklerinden de başlattım. RAM ayarlarını XMP açtım kapattım BIOS'u sıfırladım güncelledim eski sürüm yükledim. Her defasında.
BIOS'tan özellikle bilmediğim bir şey mi yapmam lazım ya da ne olabilir bunun sorunu inatla olmuyor.
Teşekkürler yardımcı olana şimdiden...
İşlemci Ryzen 3 3100.
RAM G.Skill Ripjaws V 3200 MHz.
Lexar 120GB SSD.
Yeni bu parçaları aldım eski sisteminden kalan Cooler Master 500W PSU ve HD6570 ekran kartıyla kullanırım diye bir heves aldım. 1 aydır uğraşıyorum açabilmek için. BIOS'tan sonra Windows yükleme ekranı gelmeden reset atıyor.
Anakartını servise gönderdim test edildi sağlam dediler.
İşlemciyi gönderdim test edildi sağlam.
RAM yeni başka aldım XPG Adata 3200MHz aynı sorun devam etti.
Corsair PSU denedim sorun devam etti.
Ekran kartından olacağını sanmıyorum çalışıyor zaten de sisteme uymaması bir durum söz konusu olacağını düşünmüyorum. Deneyebileceğim de yok.
2 Farklı harddiskle de denedim çalışan.
USB'ye her türlü çeşidini yazıp Boot seçeneklerinden de başlattım. RAM ayarlarını XMP açtım kapattım BIOS'u sıfırladım güncelledim eski sürüm yükledim. Her defasında.
BIOS'tan özellikle bilmediğim bir şey mi yapmam lazım ya da ne olabilir bunun sorunu inatla olmuyor.

Teşekkürler yardımcı olana şimdiden...
Son düzenleyen: Moderatör: