R3 3100 ve GTX 1650 düşük GPU kullanımı

eemiratar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Geçen yeni bir sistem topladım. Sistemin özellikleri şöyle:
  • 8 GB RAM.
  • Zotac GTX 1650 DDR6 AMP ekran kartı.
  • Ryzen 3 3100 işlemci.
  • Prime-A320M-F anakart.
  • 480 GB SSD.

PUBG ve Warzone gibi oyunlarda test ettiğimde ara sıra GPU kullanımının %50-60 seviyelerine düştüğünü görüyorum ve tam olarak %99-100 GPU kullanımı seviyelerine çıkmıyor. Hal böyle olunca GPU kullanımı düştüğünde FPS düşmesi yiyorum. Sıcaklıklarda herhangi bir sorun yok. İşlemci 55, ekran kartı 60-65 derece seviyelerinde. Acaba bu GPU kullanımı normal mi? Herkese iyi günler.

okuyup cevaplayan herkese teşekkürler, ancak 150'yi gören fps bir anda 80-90'lara düşüyor RAM'den dolayı mı diyosunuz

Okuyup cevaplayan herkese teşekkürler, ancak 150'yi gören FPS bir anda 80-90'lara düşüyor RAM'den dolayı mı diyosunuz.

FPS düşmesi kesinlikle RAM'le alakalı yaşadığım için biliyorum. Tek kanal 8 GB ile PUBG de yediğim FPS dropunu hayatımda yememiştim, çift kanal 16 ya geçince sorun çözüldü ve FPS 100+stabil hale geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…