R3 3100 ve GTX 1650 Super için monitör Tavsiyesi

cuneytk

Hectopat
CPU: R3 3100
GPU: GTX 1650 Super
RAM: 2x8GB 3200MHz
Anakart: B450M S2H
Kasa+PSU: Corsair Spec Delta

Kullandığınız veya çevrenizde kullanıp memnun olanlardan yola çıkarak monitör tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar,
bilgisayarın kullanım amacı: Programlama, Film ve Oyun

Monitörde olmasını istediğim özellikler;
- IPS ekran
- 60Hz veya 75Hz
- 1080P çözünürlük

Güncelleme: Amacım 1100 TL altında yukarıdaki özellikleri barındıran f/p monitör almak

Son düzenleme:

Daha ucuza farklı sitelerde bulabilirsiniz, net bütçe belirtmediğiniz için bu fiyata alabileceğiniz en iyilerden.

Çok daha iyi alternatifleri vardır elbette, ancak ben şu anda linkteki monitörü kullanıyorum. Oyun için değil sadece görüntü kalitesi için aldım. Gayet memnunum.

Bütçeniz nedir? "Az/düşük" izafi bir kavram çünkü.

AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms IPS monitör 1100TL'ye kadar düşüyor. Aklımda bu var fakat daha uygun fiyata bu özellikleri alabileceğimin farkındayım ama hangi monitör olabilir onu araştırıyorum.

Fiyatı düşürmek için 1ms yerine 4 veya 5ms olabilir. Ayrıca pivot olmasına gerek yok gibi gibi...
Güncelleme: 60hz ile 75hz arasında fark yok diyenler var. Eğer öyleyse 75hz için ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Bu modelin 24 inch 75hz versiyonunu düşünüyorum fakat daha uygun fiyata f/p monitör arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…