Kullandığınız veya çevrenizde kullanıp memnun olanlardan yola çıkarak monitör tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar, bilgisayarın kullanım amacı: Programlama, Film ve Oyun
Monitörde olmasını istediğim özellikler;
- IPS ekran
- 60Hz veya 75Hz
- 1080P çözünürlük
Güncelleme: Amacım 1100 TL altında yukarıdaki özellikleri barındıran f/p monitör almak
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Daha ucuza farklı sitelerde bulabilirsiniz, net bütçe belirtmediğiniz için bu fiyata alabileceğiniz en iyilerden.
Çok daha iyi alternatifleri vardır elbette, ancak ben şu anda linkteki monitörü kullanıyorum. Oyun için değil sadece görüntü kalitesi için aldım. Gayet memnunum.
Aoc 24v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 24v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Acer SA240YB 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VP248QG 24" 75Hz 1ms (HDMI + Display + D-Sub) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms IPS monitör 1100TL'ye kadar düşüyor. Aklımda bu var fakat daha uygun fiyata bu özellikleri alabileceğimin farkındayım ama hangi monitör olabilir onu araştırıyorum.
Fiyatı düşürmek için 1ms yerine 4 veya 5ms olabilir. Ayrıca pivot olmasına gerek yok gibi gibi...
Güncelleme: 60hz ile 75hz arasında fark yok diyenler var. Eğer öyleyse 75hz için ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Kullandığınız veya çevrenizde kullanıp memnun olanlardan yola çıkarak monitör tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar, bilgisayarın kullanım amacı: Programlama, Film ve Oyun
Monitörde olmasını istediğim özellikler;
- IPS ekran
- 60Hz veya 75Hz
- 1080P çözünürlük
Güncelleme: Amacım 1100 TL altında yukarıdaki özellikleri barındıran f/p monitör almak
Asus VZ239Q 23" 75 Hz 5ms (Display+HDMI+D-SUB) FreeSync FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Daha ucuza farklı sitelerde bulabilirsiniz, net bütçe belirtmediğiniz için bu fiyata alabileceğiniz en iyilerden.