- Makaleler
- 5
Daha uzun ömürlü olduklarını duydum ama detaylı bir bilgim yok.Kablonun altın uçlu olmasının etkisi nedir ve değer mi altın uçlu almaya?
Daha uzun ömürlü olduklarını duydum ama detaylı bir bilgim yok.Kablonun altın uçlu olmasının etkisi nedir ve değer mi altın uçlu almaya?
Daha uzun ömürlü olduklarını duydum ama detaylı bir bilgim yok.
LCD ile IPS bambaşka terimlerdir. Monitörün boyutu ve çözünürlüğü gibi. LCD arka aydınlatma iken IPS panel türüdür.Eki Görüntüle 661818
Attığınız asus modelin kutusunda şöyle bir görüntü farkettim. Monitör LCD mi yoksa IPS mi? Gerçek anlamda IPS ekran olmadığı anlamına gelir mi bu ifadeler ?
Son olarak görüntü almak için Display Port mu yoksa HDMI mı kullanmalıyım?
ASUS'un 144Hz modelinde güzel bir indirim yakalayabilirsem kesinlikle düşünebilirim. Diğer türlü 75Hz ile 144Hz arasıda fiyat farkı benim için biraz fazla.
Çoğu zaman gerçek indirim olmuyor. İndirim varmış gibi gösteriyorlar. Takip ettiğim AOC 24 inch 75hz monitör 1100TL'ye kadar düşüyor. Asus modellerini takip edicem bakalım neler olacak...İtopya'da 75Hz monitörlerde çoğu zaman indirim oluyor. Bakmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.