R3 3100 ve GTX 1650S sistem nasıl?

Hocam onun yerine Teknobiyotik MK1.5 alabilirsin lakin dediklerimi yaparak:
İşlemciyi AMD Ryzen 3 3300X.
Ekran kartını Galax GTX1650 Super 4 GB.
SSD'yi GeIL zenith R3 512 GB lakin kalitesinden emin değilim bu yüzden riske girmeyerek Adata XPG SX8200 PRO 256 GB M.2 yapabilirsin.
Diğer bileşenler kalabilir lakin güç kaynağını High Power 500W 80+ yapabiliyorsan daha tatlı olur sistem. Tek siteden alma zorunluğu biraz kısıtlıyor. Bu arada bu sistemi 2 dakika içerisinde buldum Teknobiyotik tarzı sitelere bakabilirsin iyice.

Hocam ben işlemciyi yükseltemem aynı zamanda montajı site yapacak yani yapabileceğim maksimum şey anakartı gigbayta yükselterim bir de ekran kartını Galax yaptım sistem kötü değil ancak başkalarının yorumunu da almam lazım.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ancak bir konuda ikilemde kaldım. @f3turan ile @saphary nin sistemleri arasında kaldım. biraz daha Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Bende RX 5500XT'li olanı var.

Bad choice dersem ban yer miyim.
 
Hocam ben işlemciyi yükseltemem aynı zamanda montajı site yapacak yani yapabileceğim maksimum şey anakartı gigbayta yükselterim
Hocam anakart kalabilir. İşlemciyi en azından R5 2600 yap bence. 3300X, 3600 ile kapışıyor performans olarak ondan önerdim.
 
Hocam o halde SSD'yi değiştirip, montaj hizmeti ekleyip alabilirsin. Anakart kalabilir ama istersen Gigabyte yap.

Pekala Pc Toplama Sihirbazı şu PC ile karşılaştıracağım yani başkalarının yorumuyla. Yanlış anlama ikisinede eşit şans veriyorum yani olumsuz düşüncem yok.
Hocam o halde SSD'yi değiştirip, montaj hizmeti ekleyip alabilirsin. Anakart kalabilir ama istersen Gigabyte yap.

Ya aslında işlemciyi 5 2600 yapabilirim SSD'yi de GeIL zenith yaparak. Eğer anakart kalsın diyorsan.
PSU ve kasa gayet iyi. Güzel sistem olmuş. Elinize sağlık. Her zamanki gibi sizede söylemiş olalım. Tekrar para biriktirince aynı RAM'den bir tane daha alın.
Hocam sizin de görüşünüzü alayım @saphary nin sistemi mi sizin önerdiğiniz mi?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı