Herkese selam,
Oyun oynarken yükte mavi ekran aldım ve dump dosyalarım şu şekilde; teşekkürler.
dump.rar
drive.google.com
windows'u henüz daha dün kurmuştum, sorun windows'ta mı emin değilim.![]()
Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır?
SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz.www.technopat.net
![]()
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasınıwww.technopat.net
SFC dosya onardığına göre, sorun Windows'taymış. Dün kurmuş olman Windows'un sorunsuz olacağı anlamına gelmez.windows'u henüz daha dün kurmuştum, sorun windows'ta mı emin değilim.
yine de sfc birkaç dosyayı onardı.
bakalım devam edecek mi problem, teşekkürler
malesef tekrar bluescreen geldi ve dump dosyası oluşturmadı. mavi ekran geldikten sonra direkt başlıyor windows ve sadece yükte iken oluyor bu, yük oluşturmayan oyunlarda problem yokSFC dosya onardığına göre, sorun Windows'taymış. Dün kurmuş olman Windows'un sorunsuz olacağı anlamına gelmez.
1 gün mavi ekran gelmezse, sorun çözülmüş demektir. Yüksek ihtimalle de çözüldü.
Mavi ekranın detayları var mı?malesef tekrar bluescreen geldi ve dump dosyası oluşturmadı. mavi ekran geldikten sonra direkt başlıyor windows ve sadece yükte iken oluyor bu, yük oluşturmayan oyunlarda problem yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.