Çözüldü R3 3100 ve GTX1650 ASUS Prime A320M-F uyar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YaseRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu anda bilgisayarımda ASUS Prime A320 m-F anakart takılı elimde bir tane M.2 SSD var. Hem anakart yenilemek adına hem de artık M.2 slotu olan anakart istiyorum. Araştırdım ASUS Prime B450 M-K 2 modelini buldum fakat bilmediğim bir şey var şu an kullandığım sistemde Gigabyte GTX 1650 AMD Ryzen 3 3100 var. Bu iki parça almak istediğim anakart ile uyumlu mudur? Bir de takmak istediğim M.2 SSD WD blue sn 550 bu parçalara uygun, benim önerimden daha iyi alternatif varsa önerebilir misiniz aynı fiyata?

Merhaba şu anda bilgisayarımda ASUS Prime A320 m-F anakart takılı elimde bir tane M.2 SSD var. Hem anakart yenilemek adına hem de artık M.2 slotu olan anakart istiyorum. Araştırdım ASUS Prime B450 M-K 2 modelini buldum fakat bilmediğim bir şey var şu an kullandığım sistemde Gigabyte GTX 1650 AMD Ryzen 3 3100 var. Bu iki parça almak istediğim anakart ile uyumlu mudur? Bir de takmak istediğim M.2 SSD WD blue sn 550 bu parçalara uygun, benim önerimden daha iyi alternatif varsa önerebilir misiniz aynı fiyata?
Aynı fiyata B550 alabilirsiniz.

Aynı fiyata B550 alabilirsiniz.

ASRock ne kadar iyidir bilemem ASUS markasını küçüklüğümden beri kullanıyorum ve seviyorum fakat ASRock hiç kullanmadım.

ASRock ne kadar iyidir bilemem ASUS markasını küçüklüğümden beri kullanıyorum ve seviyorum fakat ASRock hiç kullanmadım.
ASrock Asus'un himayesinde bir şirketti 2002 yılından sonra ayrı bir şirket oldu. Gayet kaliteli ve FP ürünleri mevcut.

B550HDV'de fiyat ve B550 chipseti olması açısından oldukça iyi bir anakart.

Hayır, M.2 portu yok. 4 tane SATA portu bulunuyor.

Konunun ismini onay verenler yanlış girmiş zaten okursanız ASUS Prime B450M-K2 almak istediğimi söyledim.

ASRock ASUS'un himayesinde bir şirketti 2002 yılından sonra ayrı bir şirket oldu. Gayet kaliteli ve F/P ürünleri mevcut.

B550HDV'de fiyat ve B550 chipseti olması açısından oldukça iyi bir anakart.

Peki benim ekran kartı işlemci ve M.2 SSD bu anakarta uyar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı