R3 3100 ve RX 570 sistem nasıldır?

F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim
En ucuz RX 570 1500-1600 oldu zaten, ne kadara alacaksınız o kartı? Onunla aşağı yukarı aynı fiyata çok daha güçlü olan 1650 Super var.

O fiyata 1650 super alabilirsin.
Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası
Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası
Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım

Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım
Ben rx 570 almak mantıksız demek istemiştim artık eskidi ve driver sorunları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı