İmran zakhaev Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #11 SeastoreKing dedi: İşlemci ile ekran kartı uyumlu çalışır eğer daha almadıysan ekran kartını daha güncel almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim
SeastoreKing dedi: İşlemci ile ekran kartı uyumlu çalışır eğer daha almadıysan ekran kartını daha güncel almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim
Umut 77 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #12 İmran zakhaev dedi: F/P çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı en ucuz 1627 TL ve kesinlikle F/P değil. O fiyat aralığında GTX 1650 Super var.
İmran zakhaev dedi: F/P çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı en ucuz 1627 TL ve kesinlikle F/P değil. O fiyat aralığında GTX 1650 Super var.
BerkayZ88 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #13 İmran zakhaev dedi: F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim Genişletmek için tıkla... En ucuz RX 570 1500-1600 oldu zaten, ne kadara alacaksınız o kartı? Onunla aşağı yukarı aynı fiyata çok daha güçlü olan 1650 Super var. Zotac GeForce GTX 1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Zotac GeForce GTX 1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
İmran zakhaev dedi: F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim Genişletmek için tıkla... En ucuz RX 570 1500-1600 oldu zaten, ne kadara alacaksınız o kartı? Onunla aşağı yukarı aynı fiyata çok daha güçlü olan 1650 Super var. Zotac GeForce GTX 1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Zotac GeForce GTX 1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #14 İmran zakhaev dedi: F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim Genişletmek için tıkla... O fiyata 1650 super alabilirsin.
İmran zakhaev dedi: F/p çıkarmaya çalışıyorum o sebepten bu ekran kartını yazdım ama varsa tavsiyen düşüneyim Genişletmek için tıkla... O fiyata 1650 super alabilirsin.
İmran zakhaev Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #15 SeastoreKing dedi: O fiyata 1650 super alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası İmran zakhaev dedi: Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası Genişletmek için tıkla... Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım
SeastoreKing dedi: O fiyata 1650 super alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası İmran zakhaev dedi: Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası Genişletmek için tıkla... Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #16 İmran zakhaev dedi: Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım Genişletmek için tıkla... Ben rx 570 almak mantıksız demek istemiştim artık eskidi ve driver sorunları var.
İmran zakhaev dedi: Peki f/p ekran kartı önerin var mı piyasada ekran kartı yok bu fiyatlardan aşağıya rx570 den aşağıda düşmek istemiyorum açıkcası Yani 1650s biliyorum daha iyi bir öncekinde yazmışsın ya f p istiyorsan o olmaz diye onun icin yazdım Genişletmek için tıkla... Ben rx 570 almak mantıksız demek istemiştim artık eskidi ve driver sorunları var.