En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
www.teknobiyotik.com
Selam arkadaşlar 3-4 gündür bu forum üzerinden sorularımla ve verdiğiniz cevaplarla bu bilgisayarı topladım.
Son kez soruyorum, 3-4 güne bu PC'yi toplayacağım. Sizce nasıl? 5500TL bütçem var ve monitör de alacağım. Monitöru ayarladım, siz PC'ye bakın.
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.
CYBER-1650S oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, ASUS PHOENIX GTX 1650 Super ekran kartı, 16GB 3000mhz ram ve 500GB NVMe M.2SSD ile oluşturulmuştur. Ücretsiz montaj ve test hizmeti, aynı gün ve ücretsiz kargo avantajı.
Anakartını B450, PSU'sunu Zalman yaparsanız gayet iyi bir sistem olur. RAM'i başka bir siteden sipariş verip takarsınız kolay zaten. Ekran kartı konusunda ister RX 580 ister 1650S alırsınız.
İşlemciyi R3 3100, ekran kartını 1650 Super, RAM'leri 2x8, SSD'yi de 500 GB yapın. Ayrıca seçtiğiniz monitörü atın, biz de görelim; belki kötü bir monitör seçmişsinizdir.
WattMan hataları düzeldi ilk aldığımda 1 kere yaşadım sonraki güncellemeyle düzeldi şu an hiç WattMan hatası almıyorum. Oyandığım oyunlar: Forza, CS, GTA V, sea of the thives, LoL.