R3 3200 sistem yükseltme önerisi

Hocam beynim yandı vallahi. Şimdi bu ay sadece işlemci ve kart alsak?

Atıyorum 2 3 ay sonra üstü seviye anakart RAM alalım.

Hangi işlemciyi alayım?

Hocam dur dur bende ekran kartı yok😅

Klavye yanlış yapmış ben RX6600 almak istiyorum.

He hocam ekran kartı alacaksanız da gene de 2. el temiz 6600 bulunabiliyor tam olarak bütçeyi
Bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Ama en ucuz yöntem dediğim olacaktır. Bütçenize göre 6600'den güçlü bir ekran kartı da düşünebilirsiniz.

Artık APU sistem istemiyorum. Elbette çok güzel ama ekran kartına ihtiyacım var.
Şöyle yapalım o zaman 14 bin liraya kadar çıkalım. 600W PSU'ya yetecek kadar işlemci ve kart lazım.

Ya da DDR5 ve AM5 sokete geçelim. İşlemci ve kartı alalım ona göre 2 ay sonra da anakart RAM alalım.

6.200 lira bu.
Üstüne 1200 TL soğutma ekleyelim. 7 400. Bütçeyi de 15 yaparım sorun yok bu ay için. 7 600 kaldı.

8 bin liraya kadar en güçlü kart ne var hocam?

6.200 lira bu.
Üstüne 1200 TL soğutma ekleyelim. 7 400. Bütçeyi de 15 yaparım sorun yok bu ay için. 7 600 kaldı.
15'e tüm sistemi dizmiş olursunuz. Hatta tavsiyem alabiliyorsanız indirimden rx7600 kovalamanız hem çok daha güçlü bir karttır kendileri. Sizin bütçenizi de aşmıyor çok fazla 400-500TL kadar aşıyor indirimde yakalarsanız hiç aşmadan da bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalsa bu bütçeyle hiçbir şeyi değiştirmem ikinci el RTX 3090 alırım.

Hocam 2. El alamam ya sıfır almak istiyorum. Risk almak istemiyorum. Ama bu da çok mantıklı bunu düşüneyim. Bununda minig yapmamış olması lazım ya. Nereden temiz bulunur ki?

15'e tüm sistemi dizmiş olursunuz. Hatta tavsiyem alabiliyorsanız indirimden RX7600 kovalamanız hem çok daha güçlü bir karttır kendileri. Sizin bütçenizi de aşmıyor çok fazla 400-500TL kadar aşıyor indirimde yakalarsanız hiç aşmadan da bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da güzel ya. Kafam karıştı ya ben tam R5 500 ile 6600 veriyordum son dk foruma sorayım dedim. İyi yapmış ya.

Bana kalsa bu bütçeyle hiçbir şeyi değiştirmem ikinci el RTX 3090 alırım.
Hocam arkadaşın
Hocam 2. El alamam ya sıfır almak istiyorum. Risk almak istemiyorum. Ama bu da çok mantıklı bunu düşüneyim. Bununda minig yapmamış olması lazım ya. Nereden temiz bulunur ki?

Bu da güzel ya. Kafam karıştı ya ben tam R5 500 ile 6600 veriyordum son dk foruma sorayım dedim. İyi yapmış ya.
2. El almak istemiyorsanız da tekrardan tavsiyem rx 7600 indirimde bulursanız bütçenizi aşmaz aşacaksada 500Tl aşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı