R3 3200G APU ne kadar RAM'e ihtiyaç duyar?

• Konuyu başlatan questa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 624
Anlık olarak 2GB verilmiş durumda GPU kullanımı %100 İşlemci kullanımı %75 ve oyun testinde 120 FPS alıyorum. 4GB olarak değiştirince GPU kullanımı %80 İşlemci kullanımı %100 ve oyun testinde 170 FPS alıyorum. Sizce bir sorun yaratır mı 4GB kalması?
Şimdi baktım maksimum 2 GB destekliyormuş.
Hayır, yeni gelen BİOS güncellemesi ile 16 GB'a kadar (bendeki RAM miktarı) kilit açık.

Anlık olarak 2 GB verilmiş durumda GPU kullanımı %100 işlemci kullanımı %75 ve oyun testinde 120 FPS alıyorum. 4 GB olarak değiştirince GPU kullanımı %80 işlemci kullanımı %100 ve oyun testinde 170 FPS alıyorum. Sizce bir sorun yaratır mı 4 GB kalması?

Hayır, yeni gelen BIOS güncellemesi ile 16 GB'a kadar (bendeki RAM miktarı) kilit açık.

Yaratmaz bence. Öyle kullanın.

Anlık olarak 2 GB verilmiş durumda GPU kullanımı %100 işlemci kullanımı %75 ve oyun testinde 120 FPS alıyorum. 4 GB olarak değiştirince GPU kullanımı %80 işlemci kullanımı %100 ve oyun testinde 170 FPS alıyorum. Sizce bir sorun yaratır mı 4 GB kalması?

Hayır, yeni gelen BIOS güncellemesi ile 16 GB'a kadar (bendeki RAM miktarı) kilit açık.

Bende APU kullaniyrm hangi anakart var kardesim arttiriliyorsa ben de arttiriyim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı