R3 3200G entegre grafiği kapatınca ekran gelmiyor

Arkadaşlar biraz meraklıyım. R3 3200G APU sisteme sahibim. VRAM artırılıyormuş, deneyeyim dedim. Öncelikle denemek amaçlı hızlı başlatı kapattım. Sonra BIOS'tan entegre grafik ekran kartını disable yaptım. Sonra 4 GB VRAM olarak ayarladım. Keşke yapmasaydım, ekran gelmiyor. BIOS ekranını da göremiyorum. Nasıl çözebilirim?

Ya dediğim gibi pek bilmiyorum . 16 GB RAM var.
Kasayı hiç açmadım nası açıcam acaba
Entegre grafik var zaten sadece sistemde, niye kapatıyorsun ki? BIOS pilini çıkart 5-10 dakika bekle. O VRAM arttırma olayı da senin raminden gidiyor. Eğer 8 GB RAM'in varsa 4 GB yaparsan hiçbir oyunu oynayamazsın.

Dostum, zaten sadece entegre grafik bulunan bir sistemde entegre grafiği kapatırsan görüntü gelmez tabii ki.

Kasayı aç, bunun gibi bir pil göreceksin;
1616937455169.png

Sağ taraftaki kısma tornavida ile baskı uygula ve çıkar. Birkaç dakika bekle ve geri tak.
Üstündeki statik elektriği metal bir şeylere dokunup boşaltmayı unutma.

Arkadaşlar dediğim gibi kasa açma sistem toplama gibi hiçbir şey bilmiyorum. Bunların dışında hiçbir vida yok hangilerini söküp açabilirim acaba?
1616937546015.png

İşaretlediğim ikisini çıkarıp, kapağı sola doğru ittirmeyi dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı