R3 3200G oyunda 80 derece normal mi?

Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz. SE-224-XT aralarında en iyisi. SE-214-XT ile X129 arasında çok fark olduğunu sanmıyorum. X127'de aralarındaki en kötüsü fakat fiyatına göre tercih edilebilir.
400 tl

Hocam Core Performance Boost FPS etkiler mi sizce?
Size attığım videonun tamamını izleyin.

Kasanızın da yanını veya önünü açın ve sıcaklıklar nasıl değişiyor, gözlemleyin.

Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz. SE-224-XT aralarında en iyisi. SE-214-XT ile X129 arasında çok fark olduğunu sanmıyorum. X127'de aralarındaki en kötüsü fakat fiyatına göre tercih edilebilir.

Size attığım videonun tamamını izleyin.

Kasanızın da yanını veya önünü açın ve sıcaklıklar nasıl değişiyor, gözlemleyin.

Teşekkürler hocam bu kadar ısınma sisteme zarar vermez değil mi? 1 ay kadar böyle kullanacağım çünkü.

Teşekkürler hocam bu kadar ısınma sisteme zarar vermez değil mi? 1 ay kadar böyle kullanacağım çünkü.
Ara sıra 80'e fırlaması zarar vermez. Uzun süreler 85-90 üstü çalışmamasına dikkat edin.

Kasanızın önünü açarsanız sıcaklıklarda düşüş olacaktır.

Ara sıra 80'e fırlaması zarar vermez. Uzun süreler 85-90 üstü çalışmamasına dikkat edin.

Teşekkürler hocam :)

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın bir şey soracaktım Görev Yöneticisi'ni açınca derece 39'a düşüyor kapatıp hemen geri açtığımda 50'ye yükseliyor sizce normal mi ve neden olabilir?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam :)

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın bir şey soracaktım Görev Yöneticisi'ni açınca derece 39'a düşüyor kapatıp hemen geri açtığımda 50'ye yükseliyor sizce normal mi ve neden olabilir?
Sıcaklıklara nereden bakıyorsunuz?

Emin olmak için bir virüs taraması yaptırın. Kaspersky kullanabilirsiniz.

Görev yöneticisini açtığınız anda işlemci kullanımı anlık arttığı için sıcaklığın fırlayıp geri düşmesi normal. Arkadaşların dediği gibi, soğutucunuz pek iyi değil. Fazla para vermenize de gerek yok, şöyle bir şey alsanız bile 10-15 derece düşer sıcaklıklarınız:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı