R3 3200G oyunda 80 derece olması normal mi?

waxnv

Centipat
Katılım
17 Mayıs 2022
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yük altında olmadığı zaman 40-50 derece arasında geziyor. Örneğim PUBG girdiğimde derece hızlıca 80 oluyor. Sizce normal mi? Harici bir ekran kartı yok.

Bir de egzoz fan yok, onu takacağım. Kasanın üstüne de iki tane fan takacağım. Bunları taktığımda ne kadarlık derece düşüşü yaşarım?
 
E sen işlemciyi direk çıplak bırakmışsın normal bunlar yaparsan yarı yarıya düşecektir bir de termal macunu yenilersen tadından yenmez.
 
E sen işlemciyi direk çıplak bırakmışsın normal bunlar yaparsan yarı yarıya düşecektir bir de termal macunu yenilersen tadından yenmez.
Doğrusu daha yeni aldım, önde içeriye üfleyen 3 fan var fakat dışarıya atıcak fan bulunmamakta. O yüzden 1 adet arka ve 2 adet yukarı fan takacağım. Bazıları bunları yapsanda 7-8 derece oynar dediği için konu açmakta karar aldım.
 
Doğrusu daha yeni aldım, önde içeriye üfleyen 3 fan var fakat dışarıya atacak fan bulunmamakta. O yüzden 1 adet arka ve 2 adet yukarı fan takacağım. Bazıları bunları yapsanda 7-8 derece oynar dediği için konu açmakta karar aldım.

Isı sürekli içerde kaldığı için böyle çok ısınıyor 40-50 boşta çok kötü bir an önce almanı tavsiye ederim.
 
Onlardan alırsınız kasanız çok rahatlar kazanız rahat bir nefes alır şöyle düşünün bir kutu var delik hiç yok ve içerde ateş yanıyor içersi cehennem sıcağı olur ama kutunun etrafında delik varsa içersi o kadar sıcak olmaz böyle bir örnekle anlatabilirim.
 

Geri
Yukarı