3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Nisan 2022 #11 DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Death Stranding oyunu da artık FSR destekliyor ve inanılmaz bir akıcılık kazandı. Ryzen 3 3200G ile 45-60 FPS oynatıyor.
DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Death Stranding oyunu da artık FSR destekliyor ve inanılmaz bir akıcılık kazandı. Ryzen 3 3200G ile 45-60 FPS oynatıyor.
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 28 Nisan 2022 #12 DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hıcbır zaman aynı cıkmadı.
DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hıcbır zaman aynı cıkmadı.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Nisan 2022 #13 teneke carlsberg dedi: Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hıcbır zaman aynı cıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok.
teneke carlsberg dedi: Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hıcbır zaman aynı cıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 28 Nisan 2022 #14 4300GE ile toplamı yaklaşık 2 TB kaplayan oyunları oynayabiliyorum. 3200G de ona yakın bir işlemci, alınabileceğini düşünüyorum.
4300GE ile toplamı yaklaşık 2 TB kaplayan oyunları oynayabiliyorum. 3200G de ona yakın bir işlemci, alınabileceğini düşünüyorum.
Ulupsu Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #15 teneke carlsberg dedi: Oyun amaclı almayı dusunen varsa hemen vazgecsın. Gecensene yazın bende boyle 8 GB RAM, A320 anakartlı APU sıstem aldım alalı daha 1sene dolmadan anakart ve kasa harıc tum parcaları degıstım cunku oyunlar ıcın cok yetersız. Genişletmek için tıkla... 2x ramli ortalama bir işlemcili 3200g aynı şekilde ortalama bir işlemcili 1030 a yakin bir performans veriyor bilgine.
teneke carlsberg dedi: Oyun amaclı almayı dusunen varsa hemen vazgecsın. Gecensene yazın bende boyle 8 GB RAM, A320 anakartlı APU sıstem aldım alalı daha 1sene dolmadan anakart ve kasa harıc tum parcaları degıstım cunku oyunlar ıcın cok yetersız. Genişletmek için tıkla... 2x ramli ortalama bir işlemcili 3200g aynı şekilde ortalama bir işlemcili 1030 a yakin bir performans veriyor bilgine.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2022 #16 8GB ram daha taktığımız zaman tadından yenmez.
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 28 Nisan 2022 #17 Bu fiyat gerçekten çok iyi bilgisayari olamayan için çok ama çok iyi.
samc34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 2.606 Çözümler 1 28 Nisan 2022 #18 teneke carlsberg dedi: Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hiçbir zaman aynı cıkmadı. Genişletmek için tıkla... Videolarda 2x8GB mevcut. Tek 8 GB ile APU'dan verim alamazsınız.
teneke carlsberg dedi: Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hiçbir zaman aynı cıkmadı. Genişletmek için tıkla... Videolarda 2x8GB mevcut. Tek 8 GB ile APU'dan verim alamazsınız.
Ulupsu Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #19 samc34 dedi: Videolarda 2x8GB mevcut. Tek 8 GB ile APU'dan verim alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle apu sistemlerde dual ram çok farkettiriyor.
samc34 dedi: Videolarda 2x8GB mevcut. Tek 8 GB ile APU'dan verim alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet özellikle apu sistemlerde dual ram çok farkettiriyor.