R3 3200G Sistem 4 Bin TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı.

Death Stranding oyunu da artık FSR destekliyor ve inanılmaz bir akıcılık kazandı. Ryzen 3 3200G ile 45-60 FPS oynatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi gidip saçma sapan Turbox sistemlere 5 bin lira vereceğine bunu almak daha mantıklı.

Ben de bu vıdeolara aldanıp almıstım. Vıdeodakıyle benım aldıgım FPS degerlerı hıcbır zaman aynı cıkmadı.

4300GE ile toplamı yaklaşık 2 TB kaplayan oyunları oynayabiliyorum. 3200G de ona yakın bir işlemci, alınabileceğini düşünüyorum.

Oyun amaclı almayı dusunen varsa hemen vazgecsın. Gecensene yazın bende boyle 8 GB RAM, A320 anakartlı APU sıstem aldım alalı daha 1sene dolmadan anakart ve kasa harıc tum parcaları degıstım cunku oyunlar ıcın cok yetersız.
2x ramli ortalama bir işlemcili 3200g aynı şekilde ortalama bir işlemcili 1030 a yakin bir performans veriyor bilgine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı