ProximusTwo
Megapat
- Makaleler
- 13
PSU'da sorun yok ama SSD ve RAM'ler dandik bayağı. Günlük kullanımda bile sorun çıkartabilir. Ayrıca aşağı yukarı hep bu fiyatta bu ürün.
Yok hocam. 7800-8200TL bandındaydı. Düşmüş, bence iyi fiyat.
Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.190,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com KINGSTON Fury Beast 8GB DDR4 3600Mhz KF436C17BB/8
KINGSTON Fury Beast 8GB DDR4 3600Mhz KF436C17BB/8 en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply özelliklerini incele, 926,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Aşağı yukarı aynı fiyata bu alınıyor ve çok daha iyi.Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tamam da yine fiyatı hak etmiyor. Bir şeyi mi değiştiriyor fiyatının düşmesi?Sistemin fiyatı 7800-8200TL bandındaydı dedim.
Bu fiyata bedava falan değil. Normal fiyatı. Parçaları da kaliteli değil. Hikvision RAM, eşek James SSD, dandik PSU, A520 anakart. Bunlar mı kaliteli?Bu fiyata bedava. İndirimde şu an, parçalar da kaliteli.
Bu fiyata bedava falan değil. Normal fiyatı. Parçaları da kaliteli değil. Hikvision RAM, eşek james SSD, dandik PSU, A520 anakart. Bunlar mı kaliteli?
Ofis PC'si zaten, anakart ve PSU fazla fazla yeter o konuda sorun yok ama kalite konusunda çok iyi diyemeyeceğim. Aerocool VX serisi PSU'yu da kullandım, kısa sürede arızalandı çöp oldu. Evet bende öyle oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok ama ürünün kalitesi belli zaten.PSU iyi, anakart fena sayılmaz. SSD ve RAM konusunda haklısınız.
Ofis PC'si zaten, anakart ve PSU fazla fazla yeter o konuda sorun yok ama kalite konusunda çok iyi diyemeyeceğim. Aerocool VX serisi PSU'yu da kullandım, kısa sürede arızalandı çöp oldu. Evet bende öyle oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok ama ürünün kalitesi belli zaten.
Anakart bu sistem için fazlasıyla yeterli zaten onda sorun yok. RAM ve SSD dandik. Tamam bu bütçede kabul edilebilir de sistem "bedava" falan değil, parça parça alsan da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın yani. 300-400 koyar daha kalitelisini koyarsın hatta.
Sorun değil hocam. Alınabilir PC ama fiyatına kötü diyemem. Parça parça alınsa da benzeri 7.300 TL'ye falan alınabilir. Aşağı yukarı 600 TL'lik bir fiyat farkı var.Doğru diyorsunuz hocam. Fazla kaliteli değil, o kısmı düzenledim. Fiyat bir anlık gözüme çarptı konuyu açayım dedim.