Elektronik R3 3200G sistem 6667 TL

Yok hocam. 7800-8200TL bandındaydı. Düşmüş, bence iyi fiyat.
Aşağı yukarı aynı fiyata bu alınıyor ve çok daha iyi.

Aşağı yukarı aynı fiyata bu alınıyor ve çok daha iyi.

Sistemin fiyatı 7800-8200TL bandındaydı dedim.

Bu fiyata bedava. İndirimde şu an, parçalar da kaliteli.
Bu fiyata bedava falan değil. Normal fiyatı. Parçaları da kaliteli değil. Hikvision RAM, eşek James SSD, dandik PSU, A520 anakart. Bunlar mı kaliteli?

Son düzenleme:
PSU iyi, anakart fena sayılmaz. SSD ve RAM konusunda haklısınız.
Ofis PC'si zaten, anakart ve PSU fazla fazla yeter o konuda sorun yok ama kalite konusunda çok iyi diyemeyeceğim. Aerocool VX serisi PSU'yu da kullandım, kısa sürede arızalandı çöp oldu. Evet bende öyle oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok ama ürünün kalitesi belli zaten.

Anakart bu sistem için fazlasıyla yeterli zaten onda sorun yok. RAM ve SSD dandik. Tamam bu bütçede kabul edilebilir de sistem ''bedava'' falan değil, parça parça alsan da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın yani. 300-400 koyar daha kalitelisini koyarsın hatta.

Ofis PC'si zaten, anakart ve PSU fazla fazla yeter o konuda sorun yok ama kalite konusunda çok iyi diyemeyeceğim. Aerocool VX serisi PSU'yu da kullandım, kısa sürede arızalandı çöp oldu. Evet bende öyle oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok ama ürünün kalitesi belli zaten.

Anakart bu sistem için fazlasıyla yeterli zaten onda sorun yok. RAM ve SSD dandik. Tamam bu bütçede kabul edilebilir de sistem "bedava" falan değil, parça parça alsan da aşağı yukarı aynı fiyata alırsın yani. 300-400 koyar daha kalitelisini koyarsın hatta.

Doğru diyorsunuz hocam. Fazla kaliteli değil, o kısmı düzenledim. Fiyat bir anlık gözüme çarptı konuyu açayım dedim.

Doğru diyorsunuz hocam. Fazla kaliteli değil, o kısmı düzenledim. Fiyat bir anlık gözüme çarptı konuyu açayım dedim.
Sorun değil hocam. Alınabilir PC ama fiyatına kötü diyemem. Parça parça alınsa da benzeri 7.300 TL'ye falan alınabilir. Aşağı yukarı 600 TL'lik bir fiyat farkı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı