Çözüldü R3 3200G sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akın Serbest

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
110
Çözümler
1
Arkadaşlar bugün bilgisayarımı topladım ve güç düğmesine bastığımda hüsrana uğradım. Kasanın çalıştığına dair hiçbir belirti göremedim. (Fan dönmesi, kasa üstünde ışık yanması vb.)

Donanımlar ise şunlardır:
AMD Ryzen 3200G
Flare X 2x8 16 GB AMD uyumlu RAM 3200MHz
Power Boost VK-3301B 500W PSU kasa
240GB SSD
B450M-S2H anakart

Arkadaşlar sanırım ilk topladığım sistem olduğundan bir yerde yanlış yaptım ama pek sanmıyorum. Çok pis stres altındayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üsteki kabloda pci falan yazmicak
 

Dosya Ekleri

  • 15899926740072695600772646974595.jpg
    15899926740072695600772646974595.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 37
burdan göremedim o kablo 6 pinli mi?
bende ki kablo sarı ve atx kablosu üstünde atx yazıyor.bu kablodan başka bulamadım.
Üsteki kabloda PCI falan yazmicak.

Orada mısın.
Arkadaşlar çözdüm ATX kartı yerine PCI Express taktığım için bu sorunla karşılaşmışım yardım eden herkese çok teşekkürler en çok da sana @Silinen üye.
 
Son düzenleme:
Çözüm
burdan göremedim o kablo 6 pinli mi?
bende ki kablo sarı ve atx kablosu üstünde atx yazıyor.bu kablodan başka bulamadım.


Orada mısın.
Arkadaşlar çözdüm ATX kartı yerine PCI Express taktığım için bu sorunla karşılaşmışım yardım eden herkese çok teşekkürler en çok da sana @Silinen üye.
Bende de aynı anakart ve işlemci var. Bilgisayar güç düğmesine basınca hiç bir türlü tepki vermiyor. Bugün Vatan bilgisayara gittim sorunun yüksek ihtimalle bios update yapılmadığı için olduğunu söyledi. Sizin bios güncel miydi ? Çünkü normalde b450m s2h ryzen 3200g serisini desteklemiyor, güncellemek lazım diye biliyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Kabloları düzgün taktığıma eminim. Bir de pc yi monteledikten sonra bir keresinde güç düğmesine basınca fanların Rgbsi çok hızlıca yanıp sönmüştü.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı