Bu fiyata oyunları sana oynatır. Çok pişman olmazsın. Ancak yükseltme yapmak şart gibi duruyor. Mutlaka SSD ve RAM yükseltmelisin.
Yazan arkadaş 1TB SSHD yazmış SSD de olabilir ama ben yine de duşük olan HDD'yi yazayım dedim.
Bu fiyata oyunları sana oynatır. Çok pişman olmazsın. Ancak yükseltme yapmak şart gibi duruyor. Mutlaka SSD ve RAM yükseltmelisin.
Anakartın B450 olduğu yazılmış zaten. Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Ayrıca RX 560'ı biraz araştırırsanız PUBG gibi oyunlarda zorlanmayacak bir kart olduğunu görebilirsiniz. Konu sahibinin sorusunun cevabına gelirsek, o fiyata alınmaz. Sıfırını toplamanı tavsiye ederim o bütçeye.
Bende RX460 var kaldırmadığı oyun yok. Pubg 8GB RAM'de 1080p de sorun çıkarabiliyor o yüzden yazmıştım yoksa ekran kartı kuvvetsiz değil. Hele Win10x64 de 8GB RAM hiç kafi değil.Ayrıca RX 560'ı biraz araştırırsanız PUBG gibi oyunlarda zorlanmayacak bir kart olduğunu görebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.