R3 3200G sistem çalışıyor fakat monitörde görüntü yok

argent0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar R3200G işlemcim var. 8 GB RAM var. APU sistem. İşlemcimin ekran kartını kullanıyorum. Bilgisayarımı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor ve klavyemin ışıgı yanmıyor. Muhtemelen klavye de çalışmıyor ama mouse ışıgım her defasında yanıyor. RAM'i çıkardı, silgi ile temizledim, geçmedi. Slotları değiştirdim, geçmedi. Bilgisi olan var mı (anakart MSI A320M-A Pro)?

BIOS pilini çıkarınız ondan önce tabii PSU kablosunu da çıkarın, 5 kez falan kasanın açma tuşuna basın 10 dakika bekleyin PSU kablosunu takın sonuca hep beraber bakalım merakla sizi bekliyorum.

BIOS pilini çıkarınız ondan önce tabii PSU kablosunu da çıkarın, 5 kez falan kasanın açma tuşuna basın 10 dakika bekleyin PSU kablosunu takın sonuca hep beraber bakalım merakla sizi bekliyorum.

Kral teşekkür ederim konuyu açtıktan 1 dk sonra BIOS pilini değiştirdim 10-15 dk bekledikten sonra güç kaynağı kesik şekilde 5-6 kere aç kapa tuşa bastım işe yaradı sonra sizin yanıtınızı gördüm sorun halloldu yazmaya geldim fakat istemeden uyarı almışım başlık yüzünden cevap veremedim eyvallah başına gelen arkadaşlar denesin

Sorun ne zaman başladı, daha öncesinde bir sorun var mıydı?

Sorun halloldu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…