R3 3200G sisteme OS X kurulur mu?

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Şimdi ben bu MacOS'u sevmeye başladım bayağı.

Ama R3 3200G'nin GFX'i desteklemiyormuş. Şimdi dostlarım başka çaresi yok mudur?

Çünkü Yosemite çok güzel bir isim ve kurmam lazım.

İleri de ekran kartı alıp illa ki kurarım. Ama şu an test edip, kullanmak istiyorum.

Aşağıda ki sistemde AMD Raven gibi bir şey diyordu. R3 3200G'yi Linux'ta kullanırken, GPU'su AMD Raven olarak gözüküyordu.

Sistem Özellikleri:
İşlemci: R3 3200G, OC 4.00GHz, 4/4.
Anakart: B450M S2H,
RAM: DDR4, 8 GB, CL16, 3200 MHz ( Şu an OC ile 3600 MHz),
SATA 3 portunda 5400 RPM, 1TB SSHD var.

Son düzenleme:
AMD işlemciler macOS'i desteklemiyor diye biliyorum istisnai bir durum mutlaka vardır ve kullanılır ama çok çok çok istenmiyorsa uğraşmaya değer mi emin değilim size kalmış. Kernel yamasını araştırabilirsin belki istediğine ulaşırsın.
Bilen arkadaşlar mutlaka yazar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD işlemciler MacOS'u desteklemiyor diye biliyorum istisnai bir durum mutlaka vardır ve kullanılır ama çok çok çok istenmiyorsa uğraşmaya değer mi emin değilim size kalmış bilen arkadaşlar mutlaka yazar zaten.
Denemek lazım. Bir çok insan oyun bilgisayarlarına kurup, aslı olan sistemlerden daha fazla performans alabiliyorlar.

Ayrıca bir stüdyo ortamı veriyor. Render, complier falan güzel çalışıyor bu sistemlerde.

Uyumlu bir ekran kartıyla kurulabilir.
Bütçenizi belirtirseniz öneri yapabiliriz.

Kurmayı hala düşünüyor musunuz ? Windovs 2004 sürümü sıkıntılı olduğu için geçmek istiyorum.
Windows 1909'a geçebilirsiniz. 2004'te bir soruna denk gelmedim.
Dual boot yaparım olmazsa. Tabi SSD 4 yıllık. Ben çok memnunum ama bir low level factory yapıp sıfırdan başlayacağım.
Çift boot yapacağım yani.
Uyumlu bir ekran kartıyla kurulabilir.
Bütçenizi belirtirseniz öneri yapabiliriz.
2-3 ay içinde RX 580 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı