R3 3200G sistemi iyi mi?

Bütçe
6.000-7.000

MehmetErbas

Femtopat
Daha fazla  
MSI B450M-A PRO Max.
GTX 1650 Super.
AMD Ryzen 3 3200G.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ güç kaynağı.
Patriot 8 GB DDR4 3200MHz RAM(bellek) - PVS48G320C6 (sonradan +8 daha alacağım)
SanDisk 500GB Ultra 3D NAND sabit SSD, sata-3, 2.5"/7mm, 560 MB/sn'e kadar- sdssdh3-500G-G25 (Sonradan yükselteceğim, hard diskle ya da SSD ile.)
James Donkey JD24FG1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync Full HD LED monitör.
Kasayı aldım :)

Palit 1660 Super, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.
Sistem 5500'ün altı etti.
Monitör.
Attığınız sistemde işlemci gereksiz ekran kartı var APU işlemciye gerek yok ayrıca PSU da kötü. Bir de monitör kalitesiz ve pahalı olmuş.

İşlemciyi ne öneriyorsunuz? PSU 650 +80 iyi gibi ama başka ne alabilirim?

Palit 1660 Super, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.
Sistem 5500'ün altı etti.
Monitör.
Attığınız sistemde işlemci gereksiz ekran kartı var APU işlemciye gerek yok ayrıca PSU da kötü. Bir de monitör kalitesiz ve pahalı olmuş.

İşlemciyi ne öneriyorsunuz? PSU 650 +80 iyi gibi ama başka ne alabilirim?

Önerdiğim sistemi alın senin sistemin ederi 4500 TL'yi geçmez.
Ayrıca o PSU iyi deği.
Bakın burada anlatmış.

Önerdiğim sistemi alın senin sistemin ederi 4500 TL'yi geçmez.
Ayrıca o PSU iyi deği.
Bakın burada anlatmış.

Toplu bir şekilde alamam parça parça almam lazım. O yüzden böyle attım. Başka bir önerin var mıdır?

Toplu bir şekilde alamam parça parça almam lazım o yüzden böyle attım sistemi başak bir önerin var mıdır?

Şu an stok sıkıntısı olduğu için her şey pahalı normalde bu bütçeye tek tek 1660 Super toplanıyordu fakat artık o da toplanmıyor. Yukarıda attığım sistemde 1660 Super var senin sistemde 1650 Super var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım ama şöyle söylüyüm benim parça parça toplamam lazım çünkü ekran kartı ve işlemci yurt dışından getirticem diğerlerini burdan alıcam.
Şu an stok sıkıntısı olduğu için her şey pahalı normalde bu bütçeye tek tek 1660 Super toplanıyordu fakat artık o da toplanmıyor. Yukarıda attığım sistemde 1660 Super var senin sistemde 1650 Super var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı